Case

Vib-Assist

 • Klant Vib-Assist
 • Opgeleverd Logo, Huisstijl, Drukwerk, Website
Vib-Assist zorgt voor minder storingen en verhoogt de productiviteit van machineparken. Van troubleshooting tot totaalonderhoud.

Digitale en visuele vernieuwing

Tijdens onze samenwerking met Vib-Assist – specialist op het gebied van het optimaliseren van machineparken – hebben we de volledige merkidentiteit van het bedrijf op de schop genomen.

Dit omvatte het ontwikkelen van een moderne website en het ontwerpen van een frisse huisstijl en logo. De nieuwe stijl versterkt de professionele en betrouwbare uitstraling van Vib-Assist, zowel in hun digitale aanwezigheid als in hun algemene communicatie.

Flexibel, schaalbaar, doeltreffend

De huisstijl die we ontworpen hebben voor Vib-Assist weerspiegelt hun focus op probleemoplossing door continue monitoring. Het ontwerp illustreert een cyclus van detectie van problemen via trillingen, gevolgd door het bieden van een gerichte oplossing.

 • Een cirkel gemaakt van gelijkmatig verdeelde blauwe rechthoekige segmenten op een witte achtergrond, ontworpen met Vib-Assist-technologie.Monitoren
 • +
 • Het Vib-Assist donkerblauwe golfvormsignaal heeft vloeiende rondingen en scherpe randen op een transparante achtergrond, waardoor het een opvallend element is voor uw project.Trilling
 • +
 • Eenvoudig blauw pictogram van twee cirkels verbonden door een lijn, die lijkt op een moleculaire of netwerkstructuur van Vib-Assist.Oplossen
 • =
 • Vib-Assist-logo met een visachtig pictogram met de slogan 'Quality Through Monitoring', elegant geplaatst onder de bedrijfsnaam.
 • Twee visitekaartjes: één met contactgegevens en één met het Vibassist-logo en de slogan: "Kwaliteit door monitoring." Ontwerpen laten doen? Deze kaarten vertegenwoordigen op elegante wijze de toewijding van uw merk aan uitmuntendheid.
  Visitekaartjes voor "Vibassist" met contactgegevens voor Peter Janssen. Op één kaart staat het vakkundig logo laten ontwerpen voor het bedrijf; de andere geeft gedetailleerde contactgegevens weer.
 • Het smartphonescherm toont een menu met opties zoals Home, Cases, Diensten, Over ons en Contact. Opvallend is een knop met het opschrift "Gratis raadplegen". De interface integreert Vib-Assist voor naadloze gebruikersinteractie.
  Een smartphone met een webpagina in het Nederlands, met een menu met "Diensten", "Support" en een introductietekst over Vib-Assist.
 • Een witte tablet met een zilverkleurig Apple-logo en dubbele camera's aan de achterzijde, die een gestroomlijnde innerlijke uitstraling belichamen.
  Tablet met een webpagina met Vib-Assist, met een banner, tekstgedeelten en een illustratie van technici die op servers werken.
Twee visitekaartjes: één met contactgegevens en één met het Vibassist-logo en de slogan: "Kwaliteit door monitoring." Ontwerpen laten doen? Deze kaarten vertegenwoordigen op elegante wijze de toewijding van uw merk aan uitmuntendheid.
Visitekaartjes voor "Vibassist" met contactgegevens voor Peter Janssen. Op één kaart staat het vakkundig logo laten ontwerpen voor het bedrijf; de andere geeft gedetailleerde contactgegevens weer.

Kwalitatief drukwerk

We hebben Vib-Assist voorzien van representatief drukwerk, waaronder strakke visitekaartjes en professioneel briefpapier. Elk element is met zorg ontworpen om hun zakelijke identiteit te onderstrepen en zorgt ervoor dat ze na elke ontmoeting een blijvende indruk achterlaten.

 • Drukwerk volledig verzorgd
 • Afgestemd op de nieuwe huisstijl
Het smartphonescherm toont een menu met opties zoals Home, Cases, Diensten, Over ons en Contact. Opvallend is een knop met het opschrift "Gratis raadplegen". De interface integreert Vib-Assist voor naadloze gebruikersinteractie.
Een smartphone met een webpagina in het Nederlands, met een menu met "Diensten", "Support" en een introductietekst over Vib-Assist.

Geoptimaliseerd voor alle apparaten

Tijdens de ontwikkeling van de Vib-Assist website lag de focus op toegankelijkheid en flexibiliteit. Het resultaat is een site die zich vloeiend aanpast aan elk scherm, waarbij de structuur een prettige gebruikservaring garandeert op alle apparaten.

 • Naadloze ervaring op elk apparaat
 • Consistente toegankelijkheid, ongeacht het device
Een witte tablet met een zilverkleurig Apple-logo en dubbele camera's aan de achterzijde, die een gestroomlijnde innerlijke uitstraling belichamen.
Tablet met een webpagina met Vib-Assist, met een banner, tekstgedeelten en een illustratie van technici die op servers werken.

Klaar voor Google

Bij het ontwikkelen van de website hebben we gewerkt met Google in ons achterhoofd. Onze SEO-aanpak zorgt niet alleen voor een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke site, maar ook maximale zichtbaarheid en verkeer.

 • Meer verkeer en doelgericht bereik

Laten we jouw project bespreken