Social media marketing: onmisbaar voor ieder bedrijf

Hoe jouw doelgroep er ook uitziet, de kans is erg groot dat jouw bestaande én potentiële klanten actief zijn op social media. Door middel van social media marketing zorg je voor verbondenheid met je doelgroep, door op een persoonlijke manier met ze te communiceren. De wereld van social media is overigens beweeglijk: kanalen, algoritmes en trends veranderen elke dag – de regels van het spel dus ook.

Visia Media heeft veel ervaring met social media marketing en houdt de dagelijks wisselende spelregels altijd in de gaten.

David Doelen
"Bedankt voor de mooie vormgeving, snelle oplevering en uitstekende presentatie inclusief verdere mogelijkheden."
David DoelenHeerlen Mijn Stad
Martin Aalders
"Visia Media is erin geslaagd om voor ons bedrijf, dat zich richt op strategie consultancy, moderniteit met professionaliteit te verenigen."
Martin AaldersNewRoutes
Kayleigh Vlassak
"Aanpassingen worden binnen een uur doorgevoerd en problemen binnen no-time opgelost. We zijn ontzettend blij met deze samenwerking!"
Kayleigh VlassakDarmand Group

Social media marketing op maat

Wij weten als geen ander dat social media marketing vooral gaat over verbondenheid. Daarom vinden we het onwijs belangrijk dat de identiteit van je bedrijf in alle uitingen naar voren komt. Het liefst gaan wij voor social media marketing dan ook persoonlijke samenwerkingen aan, als het even kan voor de lange termijn.

Of je nu op zoek bent naar een partij die je helpt met het bepalen van een social media strategie waar je zelf mee aan de slag kunt, of het beheer van je socials helemaal uit handen wil geven: wij zijn van alle markten thuis.

Vrijblijvend gesprek
Facebook en Instagram

Zo laten we jouw social media shinen

Aangenaam!

We voeren eerst een introductiegesprek, zodat we een beeld krijgen van jouw organisatie, je doelgroep en de markt waarin je je begeeft.

Plan van aanpak

We stellen een plan van aanpak op. Hierin staan de details van de social media strategie en campagnes die wij bij jouw bedrijf vinden passen.

Op naar de socials

We richten de social accounts voor je in en zorgen daarbij uiteraard voor een professionele uitstraling.

Blijven sleutelen

Het werk is dan nog niet gedaan. We houden jouw socials daarna nauwlettend in de gaten en sturen bij waar nodig.

Social Media Marketing: Twitter

Social media experts, check!

Inmiddels zijn we al langer dan 10 jaar actief in de wereld van online marketing op social media. We zijn opgegroeid met de veranderlijke wereld van social media marketing en kennen dan ook alle ins en outs. Naast het formuleren van een strategie voor jouw social media marketing helpen we je ook met de uitvoering ervan, als jouw bedrijf daar behoefte aan heeft.

Voor mooie content werken we met vaste partners, die een kei zijn in het maken van sprekende foto’s, creëren van videocontent en schrijven van pakkende teksten. Die inhoud combineren we met verschillende vormen van social media marketing voor het optimale resultaat.

Vrijblijvend gesprek

Social media marketing bij Visia is:

 • Een persoonlijke samenwerking voor lange termijn;
 • Flexibiliteit: van social media strategie tot volledig onderhoud;
 • Makkelijk te combineren met andere vormen van online marketing;
 • Maandelijkse updates en rapporten;
 • Veel mogelijkheden, van strategie tot content en advertenties;
 • Vaste kosten en een vast aanspreekpunt.
Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek
 • Binnen één werkdag reactie
 • Geheel vrijblijvend consult
 • Uitgebreide strategiesessie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Gem. oordeel 4.9 van 5

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Privacy statement akkoord*