Case

Lighthouse Heerlen

  • Klant Lighthouse Heerlen
  • Opgeleverd Website
Dé plek in hartje Heerlen voor flexwerk, leren en netwerken. Hier vind je een bruisende community in een inspirerende omgeving.

Website voor een bijzondere community

Lighthouse Heerlen – gelegen in het hart van de stad – is de ideale plek voor flexwerken, leren en netwerken. Samen met het team van Lighthouse hebben we een website ontwikkeld die hun dynamische coworking space perfect weerspiegelt. De website biedt een inzicht in de inspirerende ruimte en bruisende community die Lighthouse te bieden heeft.

De samenwerking met Lighthouse zorgde voor een weerspiegeling van hun unieke cultuur, perfect geïllustreerd door visuele elementen die de energie en het ondernemerschap van hun leden benadrukken.

  • Een smartphone met een website in het Nederlands met een blauw, wit en geel kleurenschema en een afbeelding van Vuurtoren Heerlen op de achtergrond.
    Op een smartphone verschijnt een profiel van Niels Bemelmans met een foto en tekst in het Nederlands met de vraag "Koffie doen?" aan de onderkant. Op de achtergrond zie je Vuurtoren Heerlen subtiel geïntegreerd in het ontwerp.

One-page website met alles erop en eraan

We hebben ervoor gekozen een one-page website te ontwikkelen, waar alle informatie compact en overzichtelijk is samengevat op één pagina.

Dankzij een slimme koppeling met het kalendersysteem van Lighthouse wordt de agenda automatisch bijgewerkt, zodat bezoekers altijd actuele informatie voorgeschoteld krijgen.

  • Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk op één pagina
  • Altijd up-to-date dankzij een API-koppeling
Een smartphone met een website in het Nederlands met een blauw, wit en geel kleurenschema en een afbeelding van Vuurtoren Heerlen op de achtergrond.
Op een smartphone verschijnt een profiel van Niels Bemelmans met een foto en tekst in het Nederlands met de vraag "Koffie doen?" aan de onderkant. Op de achtergrond zie je Vuurtoren Heerlen subtiel geïntegreerd in het ontwerp.

Overal bereikbaar, altijd aanpasbaar

De website van Lighthouse is geoptimaliseerd voor alle schermformaten en apparaten, waardoor deze altijd goed uit de verf komt. Dankzij de overzichtelijke back-end kan het team van Lighthouse eenvoudig en snel aanpassingen doorvoeren. Over het onderhoud hoeven ze zich geen zorgen te maken, want wij houden alles veilig en up-to-date.

  • Perfecte weergave op alle apparaten en schermresoluties
  • Altijd veilig en up-to-date dankzij maandelijks onderhoud

Laten we jouw project bespreken