Online marketing inzetten voor jouw bedrijf?

De online wereld opent voor elke ondernemer een vat vol kansen, maar brengt ook valkuilen met zich mee. Als je niet super handig bent met online marketing, raak je al snel de draad kwijt tussen alle strategieën voor social media en adverteren op Google. Zoekmachine optimalisatie, hoe werkt dat in godsnaam? En hoe til je je Facebook- en Twitterberichten naar een hoger niveau?

Laat Visia Media je helpen om wegwijs te worden in online marketing. We maken jouw bedrijf niet alleen goed vindbaar, maar ook onthoudenswaardig voor elke potentiële klant.

Marketing, vormgeving en website
Vormgeving en website
Website
Vormgeving en website
Website
Marketing en website
Marketing, vormgeving en website
App, vormgeving en website
David Doelen
"Complimenten vanuit het projectteam voor de fijne samenwerking en de manier waarop de website in een recordtijd vorm heeft gekregen."
David DoelenGemeente Heerlen
"Werken met Visia Media gaat vanzelf. Omdat we steeds snel op één lijn zitten hebben we samen een fantastische site kunnen bouwen. Zij de vorm en de techniek, wij de inhoud. Easy."
Merlijn HuntjensBorderlines
Jenneke van Genechten
"Victor en Maarten weten waar ze mee bezig zijn wat betreft design (online/offline) en websites. Ze helpen je altijd - ook buiten de urenteller om."
Jenneke van GenechtenLettergeniek
Online marketing Google Adwords dashboard

We kunnen het inmiddels dromen

Als jonge ondernemers groeiden wij op met online marketing. Daarom weten we alles over zowel de kansen die online marketing biedt voor bedrijven, als de uitdagingen die je kunt tegenkomen. We werken al 10 jaar met bedrijven die hun online strategie willen verbeteren. Desalniettemin leveren wij voor elk project maatwerk: we passen en meten totdat we de juiste manier van online marketing voor jouw bedrijf hebben gevonden.

We kennen intussen alle mogelijkheden en hebben de tools in huis om alle opties te benutten op een manier die past bij jouw organisatie.

Vrijblijvend gesprek

Hoe Visia Media online marketing aanpakt

Aangenaam!

We voeren eerst een introductiegesprek om een beeld te krijgen van jou, de doelgroep en de markt waarin je je begeeft.

Plan van aanpak

Aan de hand van je profiel en je wensen stellen we een plan van aanpak op, waarin we de kanalen en de strategie omschrijven.

De strategie in actie

We richten de benodigde tools in en passen de uitgewerkte strategie toe. Zo kunnen we van start met een sterke basis.

We zijn nooit klaar

De online marketing-wereld is hartstikke veranderlijk. Daarom sturen we je elke maand een rapport en stellen we de strategie bij waar nodig.

Adverteren op Google maandelijkse rapportage

De beweeglijke wereld van online marketing

De online marketing van je bedrijf is een voortdurend proces, in een online landschap dat van dag tot dag verandert. We zijn dan ook altijd op zoek naar samenwerkingen voor de lange termijn, waarin we maandelijks bijsturen. Visia Media geeft jouw bedrijf in eerste instantie de handvaten om zelf de online strategie toe te passen, maar stelt ook bij waar nodig.

In het bijsturen van de online strategie zijn we flexibel. We denken daarin niet alleen met jou mee, maar ook met de beweeglijke wereld van online marketing.

Vrijblijvend gesprek
Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek
  • Binnen één werkdag reactie
  • Geheel vrijblijvend consult
  • Uitgebreide strategiesessie
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Gem. oordeel 4.9 van 5

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Privacy statement akkoord*