Online marketing inzetten voor jouw bedrijf?

De online wereld opent voor elke ondernemer een vat vol kansen, maar brengt ook valkuilen met zich mee. Als je niet super handig bent met online marketing, raak je al snel de draad kwijt tussen alle strategieën voor social media en adverteren op Google. Zoekmachine optimalisatie, hoe werkt dat in godsnaam? En hoe til je je Facebook- en Twitterberichten naar een hoger niveau?

Laat Visia Media je helpen om wegwijs te worden in online marketing. We maken jouw bedrijf niet alleen goed vindbaar, maar ook onthoudenswaardig voor elke potentiële klant.

Vormgeving
Vormgeving en website
Website
Vormgeving en website
Vormgeving en website
Strategie, vormgeving en website
Website
Website
Meike Cremers
"Het is prettig samenwerken met Victor en Maarten. Ze hebben een frisse blik en maken moderne ontwerpen die helemaal van deze tijd zijn!"
Meike CremersHeuvel Marketing
Joël Sigling
"Wat een fijne samenwerking met Visia! Ze reageren snel, professioneel en zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Heerlijk."
Joël SiglingInterlingo
Jean-Paul Bindels
"Deze jongens zijn professionals. Ze leveren kwalitatief werk waar je als klant je absoluut online mee kunt profileren naar je doelgroep. Bovendien komen ze, zonder uitzondering, iedere stap, deadline en toezegging binnen het proces na."
Jean-Paul Bindels5 Voor Twaalf
Online marketing Google Adwords dashboard

We kunnen het inmiddels dromen

Als jonge ondernemers groeiden wij op met online marketing. Daarom weten we alles over zowel de kansen die online marketing biedt voor bedrijven, als de uitdagingen die je kunt tegenkomen. We werken al 10 jaar met bedrijven die hun online strategie willen verbeteren. Desalniettemin leveren wij voor elk project maatwerk: we passen en meten totdat we de juiste manier van online marketing voor jouw bedrijf hebben gevonden.

We kennen intussen alle mogelijkheden en hebben de tools in huis om alle opties te benutten op een manier die past bij jouw organisatie.

Vrijblijvend gesprek

Hoe Visia Media online marketing aanpakt

Aangenaam!

We voeren eerst een introductiegesprek om een beeld te krijgen van jou, de doelgroep en de markt waarin je je begeeft.

Plan van aanpak

Aan de hand van je profiel en je wensen stellen we een plan van aanpak op, waarin we de kanalen en de strategie omschrijven.

De strategie in actie

We richten de benodigde tools in en passen de uitgewerkte strategie toe. Zo kunnen we van start met een sterke basis.

We zijn nooit klaar

De online marketing-wereld is hartstikke veranderlijk. Daarom sturen we je elke maand een rapport en stellen we de strategie bij waar nodig.

Adverteren op Google maandelijkse rapportage

De beweeglijke wereld van online marketing

De online marketing van je bedrijf is een voortdurend proces, in een online landschap dat van dag tot dag verandert. We zijn dan ook altijd op zoek naar samenwerkingen voor de lange termijn, waarin we maandelijks bijsturen. Visia Media geeft jouw bedrijf in eerste instantie de handvaten om zelf de online strategie toe te passen, maar stelt ook bij waar nodig.

In het bijsturen van de online strategie zijn we flexibel. We denken daarin niet alleen met jou mee, maar ook met de beweeglijke wereld van online marketing.

Vrijblijvend gesprek
Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek
  • Binnen één werkdag reactie
  • Geheel vrijblijvend consult
  • Uitgebreide strategiesessie
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Gem. oordeel 4.9 van 5
Naam*
Privacy statement akkoord*