Case

Nationaal Programma Heerlen-Noord

  • Klant Gemeente Heerlen
  • Opgeleverd Website
Een nieuw tijdperk voor Heerlen-Noord, waarbij gezondheid, veiligheid en leren centraal staan. Samen bouwen we aan een betere toekomst.

Digitale dialoog: het verhaal van NPHLN

In een ideale wereld zou je geboorteplaats niet je kansen mogen bepalen. Helaas is dat in Heerlen-Noord wel het geval. NPHLN – onderdeel van het Nationaal Programma Leefbaarheid en Veiligheid – streeft ernaar deze realiteit te veranderen en richt zich op het verhogen van de levensstandaard in dit gebied.

De door ons ontwikkelde website is een belangrijke stap in de strijd om deze ongelijkheidskloof te dichten. Het platform is ontworpen om iedereen in Heerlen-Noord te bereiken, te informeren en te betrekken bij het verbeteren van hun levenskwaliteit. Onze samenwerking met NPHLN zorgt ervoor dat de website in ontwikkeling blijft en een integraal onderdeel wordt van de gemeenschap.

Schaalbare oplossing

Tijdens de ontwikkeling lag onze focus op groei en schaalbaarheid. De website is uitgegroeid van een informatieve pagina tot een uitgebreid platform en schaalt constant mee met de doelstellingen van NPHLN. Ondertussen bieden we een rijke bron van informatie en betrokkenheid voor bewoners en alliantiepartners.

  • Naadloze integratie van nieuwe functies en content
  • Constante aanpassingen om doelen te ondersteunen

Technisch beheer

We zorgen ervoor dat de website altijd bereikbaar en veilig is. Dit doen we door de site continu te monitoren en regelmatig te zorgen voor veiligheidsupdates. Onze aanpak garandeert snelle laadtijden en goede beveiliging, zodat de website altijd klaar staat, zonder zorgen voor de gebruiker.

  • Continue monitoring garandeert dat de website veilig is
  • Snelle laadtijden voor een gebruikersvriendelijke ervaring

Geoptimaliseerd voor succes

De optimalisaties die we hebben doorgevoerd aan de website zorgen voor goede SEO-prestaties en snelle laadtijden. De website is responsive ontworpen voor alle apparaten, waarbij we design combineren met techniek om maximale resultaten te behalen.

  • Perfect ontworpen voor alle schermgroottes
  • SEO voor betere online zichtbaarheid en prestaties

Laten we jouw project bespreken