Case

Presuro

 • Klant Presuro
 • Opgeleverd Logo, Huisstijl, Drukwerk, Website
Presuro leidt massagetherapeuten op tot krachtige professionals. Van standaard technieken naar baanbrekende impact op welzijn en gezondheid.

Van visie naar realiteit

Stijn Bijnens – trainer en prijswinnend massagetherapeut – benaderde ons in 2022 met een duidelijke missie: zijn nieuwste onderneming moest een sterke marktpositie verwerven. We hebben deze uitdaging met beide handen aangepakt, met als doel Stijns unieke aanpak in de spotlight te zetten.

Onze samenwerking resulteerde in de ontwikkeling van zijn merk; van de naam Presuro tot een volledige huisstijl, tone-of-voice, en online presence. Dit traject transformeerde Presuro van een idee naar een merk met een duidelijke identiteit en missie. Door de effectieve communicatie met Stijn verliep het project zonder hobbels op de weg.

Pause. Connect. Become.

Het logo van Presuro is een weergave van de holistische benadering van het bedrijf, waar stilte, lichaamswerk en gesprek de fundamenten vormen. We hebben deze pijlers samengebracht in een ontwerp dat rust en betrouwbaarheid uitstraalt.

 • Logo met drie concentrische cirkels (twee wit, één goudkleurig) en het woord "PAUSE" in hoofdletters eronder. Het ontwerp integreert naadloos een professioneel tintje van Presuro, waardoor eenvoud en elegantie worden geharmoniseerd.
 • +
 • Een logo met drie concentrische cirkels in goud en wit, boven het woord ‘CONNECT’ in zwarte tekst, belichaamt de essentie van Presuro.
 • +
 • Logo met drie concentrische cirkels, de buitenste in goud, boven de tekst "BECOME" in hoofdletters. Verwerk ‘Presuro’ op subtiele wijze in het ontwerp voor een strak, modern tintje.
 • =
 • Presuro-logo met concentrische cirkels en de tekst "Presuro - The Future of Wellness" eronder, symbool voor harmonie en balans in moderne wellness.
 • Een smartphone met een zwart scherm met witte tekst in het Nederlands, waarin de professionele diensten van Presuro voor bedrijven worden benadrukt.
  Op een smartphonedisplay is de wellness-app ‘Presuro’ te zien, waarop een afbeelding van een liggende persoon te zien is, vergezeld van tekst in het Nederlands.
 • Een witte tablet met een zilverkleurig Apple-logo en dubbele camera's aan de achterzijde, die een gestroomlijnde innerlijke uitstraling belichamen.
  Tabletscherm met daarop de website van Presuro over opleidingen op hoog niveau voor zelfstandig masseurs, met als achtergrond een massage.
Een smartphone met een zwart scherm met witte tekst in het Nederlands, waarin de professionele diensten van Presuro voor bedrijven worden benadrukt.
Op een smartphonedisplay is de wellness-app ‘Presuro’ te zien, waarop een afbeelding van een liggende persoon te zien is, vergezeld van tekst in het Nederlands.

Altijd en overal toegankelijk

De website past zich naadloos aan elk apparaat en schermgrootte aan. Of bezoekers nu via hun smartphone, tablet of desktop surfen, de gebruikservaring blijft optimaal. Dit zorgt ervoor dat Presuro altijd toegankelijk is, waar en wanneer dan ook.

 • Altijd toegankelijk, ongeacht apparaat of locatie
 • Optimale prestaties op elke schermgrootte
Een witte tablet met een zilverkleurig Apple-logo en dubbele camera's aan de achterzijde, die een gestroomlijnde innerlijke uitstraling belichamen.
Tabletscherm met daarop de website van Presuro over opleidingen op hoog niveau voor zelfstandig masseurs, met als achtergrond een massage.

Klaar om te scoren

De website van Presuro is vanaf de grond opgebouwd met een sterke focus op SEO, zodat deze niet alleen opvalt maar ook hoog scoort in Google’s zoekresultaten. Een slimme structuur en geoptimaliseerde content zorgen ervoor dat Presuro direct vindbaar is voor zijn doelgroep.

 • Voldoet aan de laatste technische standaarden
 • Slimme structuur voor maximale online zichtbaarheid

Laten we jouw project bespreken