Case

Triatleet Bas Diederen

  • Klant Bas Diederen
  • Opgeleverd Logo, Huisstijl, Website
Als meervoudig Nederlands Kampioen Triatlon, wetenschapper en performance coach verlegt Bas Diederen grenzen met beproefde methodes.

Online sprint voor een triatleet

Bas Diederen – meervoudig Nederlands kampioen triatlon en IRONMAN-winnaar – benaderde ons met de vraag zijn merk te profileren. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een op maat gemaakte website die niet alleen dient als podium voor zijn indrukwekkende sportcarrière, maar ook als tool voor het aantrekken van high-end cliënten.

De site benadrukt zijn expertise als toonaangevend performance coach en maakt zijn merk toegankelijk voor een breder publiek. Mede dankzij de krachtige fotografie van Studio Hirundo heeft de website een dynamisch karakter die de energie van Bas tastbaar maakt.

De kracht van content

Om het project naar een hoger niveau te tillen hebben we de expertise van externe partners ingezet. In samenwerking met Studio Hirundo en ons vaste tekstbureau hebben we content ontwikkeld die de essentie van Content is King belichaamt. Onmisbaar voor een indrukwekkende en effectieve online aanwezigheid.

  • Combinatie van tekst en beeld voor maximale impact
  • Samenwerking met gespecialiseerde partners

Overal en altijd toegankelijk

Door maandelijks onderhoud en betrouwbare hosting zorgen we ervoor dat de website altijd bereikbaar en up-to-date is. Daarnaast is de site volledig geoptimaliseerd voor alle apparaten en schermformaten, waardoor bezoekers op elk moment en vanaf elke plek een optimale gebruikerservaring hebben.

  • Betrouwbare hosting voor optimale toegankelijkheid
  • Responsive voor een vlekkeloze ervaring op alle apparaten

Klaar voor Google

Tijdens de ontwikkeling hebben we niet alleen oog gehad voor design, maar ook voor prestaties. De website is geoptimaliseerd volgens de laatste SEO- en SEA-standaarden, klaar om hoog te scoren in Google. Dit zorgt ervoor dat Bas niet alleen zichtbaar is, maar ook vindbaar voor zijn publiek.

  • Geoptimaliseerd van code tot content
  • Voldoet aan de laatste SEO-standaarden

Laten we jouw project bespreken