Case

De 5 Pleintjes

  • Klant De 5 Pleintjes
  • Opgeleverd Logo, Huisstijl, Drukwerk
In het centrum van Heerlen vind je De 5 Pleintjes. Samen vormen ze het bruisende en intieme hart van de stad.

Branding om trots op te zijn

In het centrum van Heerlen liggen De 5 Pleintjes: Wilhelminaplein, Betaplein, Schelmenhofje, Morenhoek en Luciushof. Ze zijn uniek door hun kleurrijke murals en social sofa’s, elk met een eigen sfeer. Samen vormen ze het levendige hart van de stad.

In samenwerking met stichting De 5 Pleintjes hebben we een huisstijl gerealiseerd die dient als podium waarop deze bijzondere plekken uitgelicht kunnen worden.

  • Evenementposter voor Popronde Heerlen met een artiest op het podium van De 5 Pleintjes. Datum: 21 oktober 2023. Opmerking over "Gratis Entree" (gratis toegang).
    Affiche voor een concert getiteld "Popronde Heerlen" op 21 oktober 2023, op De 5 Pleintjes, met optredens van diverse artiesten.
Evenementposter voor Popronde Heerlen met een artiest op het podium van De 5 Pleintjes. Datum: 21 oktober 2023. Opmerking over "Gratis Entree" (gratis toegang).
Affiche voor een concert getiteld "Popronde Heerlen" op 21 oktober 2023, op De 5 Pleintjes, met optredens van diverse artiesten.

De huisstijl als podium

De huisstijl kenmerkt zich door zijn sterke focus op de unieke kenmerken van De 5 Pleintjes. Door het beeldmerk onderdeel te maken van een groter geheel zetten we een flexibele en dynamische uitstraling neer zonder herkenbaarheid te verliezen.

  • Consistente herkenbaarheid in alle uitingen
  • Het beeldmerk integreert naadloos in een groter geheel

Fotografie met een twist

Fotografie speelt een sleutelrol in de communicatie van De 5 Pleintjes. We verrijken de huisstijl door een extra dimensie aan de gebruikte fotografie toe te voegen: het integreren van het beeldmerk in een nieuwe laag. Hierdoor behouden we niet alleen de kwaliteit van de fotografie, maar versterken we deze ook.

  • Fotografie als centraal element

Laten we jouw project bespreken