Case

Rock Bottom Spirits

  • Klant Rock Bottom Spirits
  • Opgeleverd Logo, Huisstijl, Drukwerk, Website
Rock Bottom Rum: de smaak die de bodem eert en de weg naar de top viert. Waar elke slok een verhaal vertelt van diepte en veerkracht.

Rotterdamse rum, wereldse branding

Rock Bottom Spirits, een bruisend rummerk uit Rotterdam, benaderde ons met de vraag een onderscheidende identiteit voor hun spiced rum te ontwikkelen.

Tijdens een prettige samenwerking met Studio Miosis – die het merk verrijkte met unieke illustraties – hebben we een karakteristieke huisstijl ontwikkeld, gevolgd door een sterk logo, een interactieve website en een opvallend etiket. Allemaal een weerspiegeling van de identiteit van Rock Bottom Spirits.

Rauw en dynamisch

Het logo is ontworpen om de essentie van Rock Bottom Spirits te weerspiegelen met stoere lettering en een rauwe textuur.

Een etiket dat verhaalt

De fles van Rock Bottom Spirits is het gezicht van het merk. We ontwierpen een etiket dat volledig in lijn is met de huisstijl, en begeleidden ook het drukproces. Het resultaat is een etiket dat de fles complimenteert en de identiteit van Rock Bottom uitstraalt.

  • Etiket in lijn met de huisstijl
  • Drukproces volledig begeleid

Visuele storytelling in één pagina

Voor de website van Rock Bottom Spirits hebben we ons gericht op storytelling binnen een one-page design. De site combineert het merkverhaal met een presentatie van de rum, ondersteund door subtiele animaties die elke fase van het verhaal versterken.

  • Storytelling en design in elk element
  • Subtiele animaties voor een unieke ervaring

Laten we jouw project bespreken