Hét ontwerpbureau in Heerlen en omgeving

Het is tijd om die standaard template te veranderen in een grafisch ontwerp dat staat voor jouw bedrijf. Laat ontwerpbureau Visia Media je helpen om op te vallen tussen concurrenten. Als bureau voor ontwerp luisteren we naar de boodschap die jij met jouw bedrijf wil uitdragen. Vervolgens vertalen we deze naar grafisch ontwerp dat hier naadloos op aansluit.

Samen met jou maken we een visuele identiteit waar je u tegen zegt. Van vorm tot kleur en alles daar tussenin – Visia Media puzzelt graag de juiste grafische stukjes in elkaar om tot een briljant ontwerp te komen.

Meike Cremers
"Het is prettig samenwerken met Victor en Maarten. Ze hebben een frisse blik en maken moderne ontwerpen die helemaal van deze tijd zijn!"
Meike CremersHeuvel Marketing
Monique Boogaard
"Maarten en Victor hebben vanaf het begin enorm met ons meegedacht en onze vragen en ideeën op een visuele manier weten uit te drukken; de samenwerking was prettig en voor herhaling vatbaar!"
Monique BoogaardStichting Moveoo
Jenneke van Genechten
"Victor en Maarten weten waar ze mee bezig zijn wat betreft design (online/offline) en websites. Ze helpen je altijd - ook buiten de urenteller om."
Jenneke van GenechtenLettergeniek

Ontwerpbureau Visia Media sleutelt aan jouw ontwerp

Heeft jouw bedrijf trek in een nieuwe huisstijl? Visia Media combineert alle ingrediënten die jouw bedrijf vormen tot een passend grafisch ontwerp. We hebben al ruim 10 jaar ervaringen in verschillende branches en verkennen graag ook de jouwe. Wij houden wel van een uitdaging – van simpel doch sprekend ontwerp tot design waarvoor we onszelf in vreemde bochten moeten wringen.

We geven jouw bedrijf een grafisch gezicht met een logo, huisstijl, website en drukwerk. We kijken ernaar uit om jouw boodschap te vertalen tot design.

Vrijblijvend gesprek
Voorbeeld huisstijl door ontwerpbureau Visia Media in Heerlen

Aan de slag met ons ontwerpbureau

Wie ben jij?

We willen graag een idee krijgen van de identiteit van jouw bedrijf. Een introductiegesprek vormt de basis voor onze ontwerpen.

Mogen we aan je voorstellen…

…ons plan van aanpak! Aan de hand van het introductiegesprek brengen we in kaart welke elementen we gaan ontwerpen en maken we een voorstel.

De eerste versie

Wij gaan sleutelen aan jouw huisstijl. We sturen een eerste versie naar je op, waar je ongelimiteerd feedback op mag geven.

Oplevering

We sturen je na afronding van het ontwerp alle benodigde bestanden. Wil je ook drukwerk? Dan kunnen wij als ontwerpbureau ook het contact met de drukkerij verzorgen.

Antwoord op veelgestelde vragen
 • 💰Wat kost een ontwerp van Visia Media?

  Prijzen voor grafische vormgeving variëren nogal bij Visia Media. Het ontwerp van een eenvoudig logo is uiteraard een stuk minder prijzig dan dat van een volledige huisstijl.

  We bespreken je wensen graag tijdens een vrijblijvend intakegesprek. Op basis daarvan doen we een passend voorstel.

 • 📏Kan ik de aangeleverde designs in elke grootte gebruiken?

  Vandaag de dag is het belangrijk dat grafische uitingen toepasbaar zijn op tal van formaten. Een logo moet gedrukt kunnen worden op een pen, maar óók op een vrachtwagen.

  We houden hier tijdens het ontwerpproces rekening mee.

 • 🖼️Ontwerpt Visia Media ook drukbare bestanden?

  Heb je een ontwerp voor ogen dat gedrukt moet worden? Laat het ons even weten, dan houden we hier rekening mee.

  Desgewenst regelen we ook het contact met de drukkerij, zodat jij achterover kunt leunen.

 • 🕰️Hoe lang duurt het voordat mijn ontwerp klaar is?

  De tijd die we nodig hebben om een ontwerp af te ronden is van verschillende factoren afhankelijk. Deze vraag is dus niet eenduidig te beantwoorden.

  Heb je haast? Laat dit dan weten in je aanvraag. Geen spoedklus is ons te gek.

Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek
 • Binnen één werkdag reactie
 • Geheel vrijblijvende offerte
 • Uitgebreide intake
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Gem. oordeel 4.9 van 5

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Privacy statement akkoord*