Ontwerpbureau in Heerlen

Op zoek naar een ontwerpbureau in Heerlen? Wij zorgen ervoor dat je merk op elk medium een blijvende indruk achterlaat.

 • 11 Jaar ervaring
 • 200+ Afgeronde projecten
 • 95% Langdurige samenwerkingen
Jouw ontwerpbureau in Heerlen
Kies je voor ons ontwerpbureau, dan kies je voor meer dan alleen een mooi plaatje. Goed ontwerp is functioneel en moet je zakelijke doelen ondersteunen.

Het ontwerpbureau dat verder gaat

 • Doelgericht

  Ons ontwerpbureau creëert doelgerichte designs die je merk verbinden met je doelgroep.

 • Herkenbaar

  Je visie wordt vertaald naar een herkenbaar ontwerp dat indruk maakt, zowel online als offline.

 • Uniek

  We zijn gespecialiseerd in het creëren van unieke ontwerpen die bij je merk en doelgroep passen.

 • Professioneel

  Kies voor ons ontwerpbureau om de uitstraling van je merk naar een hoger niveau te tillen.

 • Toekomstbestendig

  Geen tijdelijke trends maar tijdloze ontwerpen die klaar zijn voor de toekomst van je merk.

 • Consistent

  We zorgen ervoor dat je merkboodschap consistent wordt vertaald naar al je kanalen en platforms.

 • Google Ads
 • Development
 • Online marketing
 • Logo
 • Webdesign
 • Huisstijl
 • Drukwerk
 • Adverteren
 • Social Media
 • Branding
 • SEO
 • Marketingflyer voor Presuro, met een donkergroen en zwart kleurenschema, een afbeelding van een stoel en planten, waarin onze expertise in huisstijlontwerp wordt getoond.
  Tablet met daarop een wellnesswebsite met op het scherm een persoon die een spabehandeling krijgt, getiteld in het Nederlands.
 • Tablet met daarop een website laten maken met tekst in het Nederlands, met een zwarte achtergrond, afbeeldingen van stof en een minimalistisch design.
  Een website laten maken, weergegeven op een tabletscherm, toont een modern interieur met beige meubels en houten accenten.
 • Een draadloos white magic trackpad met een minimalistisch ontwerp op een witte achtergrond, perfect om uw werkruimte te verbeteren terwijl u profiteert van onze zoekmachineoptimalisatiediensten.
  Open witte laptop met daarop een schoonheidsverzorgingswebsite met klantrecensies en een portret van een vrouw op het scherm, perfect voor wie zijn webshop wil laten maken of verbeteren.
 • Fles "Rock Bottom" drank naar rechts gekanteld, voorzien van een drakendessin en een gedetailleerd laten ontwerpen label op de achterkant.
  Een fles Rock Bottom-gekruide rum met een zwart-wit etiket met een nautisch thema, met een schip en golven, met ingewikkelde ontwerpen en drukwerk van hoge kwaliteit.
 • Een slanke, zilverkleurige tablet met een minimalistisch ontwerp, voorzien van een Apple-logo en een opstelling met twee camera's op de hoek: perfect voor het maken van prachtige foto's terwijl u onderweg uw Google-advertentiecampagnes beheert.
  Tablet met een dashboard voor campagnebeheer met grafieken, diagrammen en verschillende advertentiestatistieken, mogelijk gemaakt door Google.

Een ontwerpbureau dat echt met je meedenkt

Een klein, gedreven en enthousiast team vormt de kern van alle diensten die we aanbieden. Het ontwerpen van effectieve visuele communicatie is bij ons niet alleen snel en eenvoudig, maar ook volledig afgestemd op je unieke behoeften. Als ervaren ondernemers begrijpen we het belang van een ontwerpbureau dat niet alleen uitvoert, maar ook strategisch adviseert.

We zetten hoog in op kwaliteit en klanttevredenheid. Onze efficiënte werkwijze en aandacht voor detail garanderen dat elk design voldoet aan de hoogste professionele standaarden en écht aansluiting vindt bij je doelgroep.

Marketingflyer voor Presuro, met een donkergroen en zwart kleurenschema, een afbeelding van een stoel en planten, waarin onze expertise in huisstijlontwerp wordt getoond.
Tablet met daarop een wellnesswebsite met op het scherm een persoon die een spabehandeling krijgt, getiteld in het Nederlands.

Krachtige logo’s in elke maat en vorm

Zonder visie is een logo niet meer dan een afbeelding. Bij ons ontwerpbureau focussen we op de unieke kenmerken en identiteit van je bedrijf. We creëren een indrukwekkend beeldmerk dat niet alleen je verhaal uitdraagt en je merk versterkt, maar ook een blijvende indruk maakt op je doelgroep.

Elk ontwerp dat we leveren is doordacht en op maat gemaakt, waarbij we strategisch de essentie van je merk vertalen naar een visueel statement dat echt onderscheidend is.

Tablet met daarop een website laten maken met tekst in het Nederlands, met een zwarte achtergrond, afbeeldingen van stof en een minimalistisch design.
Een website laten maken, weergegeven op een tabletscherm, toont een modern interieur met beige meubels en houten accenten.

Doeltreffende huisstijlen waarin elk detail telt

Elk aspect van je huisstijl wordt nauwkeurig afgestemd op de merkwaarden van je onderneming. We richten onze aandacht op de kleinste details om je verhaal niet alleen te versterken maar ook om een diepe verbinding met je doelgroep te creëren.

Ons ontwerpbureau zet zich in om ervoor te zorgen dat elk element van je huisstijl consistentie uitstraalt en perfect aansluit bij de kernboodschappen van je merk, wat bijdraagt aan een krachtige en herkenbare merkidentiteit.

Een draadloos white magic trackpad met een minimalistisch ontwerp op een witte achtergrond, perfect om uw werkruimte te verbeteren terwijl u profiteert van onze zoekmachineoptimalisatiediensten.
Open witte laptop met daarop een schoonheidsverzorgingswebsite met klantrecensies en een portret van een vrouw op het scherm, perfect voor wie zijn webshop wil laten maken of verbeteren.

Resultaatgericht webdesign, van desktop tot mobiel

Als ontwerpbureau streven we naar de perfecte balans tussen uitstraling en functionaliteit in elk project dat we ondernemen. Met een doordachte visuele hiërarchie en een strategische layout sturen we bezoekers op een natuurlijke wijze door je website. Zo sturen we bezoekers naar acties die waardevol zijn voor zowel de gebruiker als voor je bedrijf.

Ons doel is om een naadloze gebruikerservaring te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar die ook de bedrijfsdoelstellingen effectief ondersteunt.

Fles "Rock Bottom" drank naar rechts gekanteld, voorzien van een drakendessin en een gedetailleerd laten ontwerpen label op de achterkant.
Een fles Rock Bottom-gekruide rum met een zwart-wit etiket met een nautisch thema, met een schip en golven, met ingewikkelde ontwerpen en drukwerk van hoge kwaliteit.

Versterk je merk met doeltreffend drukwerk

Van professionele visitekaartjes tot opvallende etiketten, ons drukwerk zet de toon. We werken nauwkeurig aan ieder detail, waarbij we ervoor zorgen dat elk item perfect je merkidentiteit weerspiegelt. Zo maakt je drukwerk gegarandeerd een blijvende indruk.

Ons team zorgt ervoor dat de visuele elementen van je drukwerk naadloos aansluiten bij je algemene bedrijfsuitstraling, waardoor elk stuk drukwerk niet alleen mooi, maar ook functioneel is.

Een slanke, zilverkleurige tablet met een minimalistisch ontwerp, voorzien van een Apple-logo en een opstelling met twee camera's op de hoek: perfect voor het maken van prachtige foto's terwijl u onderweg uw Google-advertentiecampagnes beheert.
Tablet met een dashboard voor campagnebeheer met grafieken, diagrammen en verschillende advertentiestatistieken, mogelijk gemaakt door Google.

Meer dan alleen een ontwerpbureau

Bij ons ontwerpbureau draait alles om impact. Wij ontwerpen en ontwikkelen op maat gemaakte websites en webshops die naadloos aansluiten bij je merk. Daarnaast bieden we effectieve online advertentiecampagnes aan: SEA-campagnes op Google en social mediacampagnes op Instagram en Facebook. We waarborgen relevante traffic en richten ons op conversie.

Waarom ons ontwerpbureau de juiste keus is

 • Focus op resultaat, niet op een mooi plaatje

  Bij Visia Media maken we ontwerpen die perfect aansluiten bij jouw bedrijf en je doelgroep. Elk aspect van het ontwerp wordt nauwkeurig gefinetuned, zodat het niet alleen voldoet aan jouw verwachtingen, maar ook aansluit bij je doelgroep. Ons doel is om met elk ontwerp concrete resultaten te behalen die bijdragen aan het succes van jouw onderneming.

 • Korte lijntjes, snelle oplossingen

  Ons ontwerpbureau staat bekend om zijn directe en eenvoudige communicatie, zonder tussenpersonen. Vanuit het hart van Limburg, Heerlen, bedienen we klanten die ver buiten de regionale grenzen liggen. Waar je ook bent, onze diensten en ondersteuning zijn altijd dichtbij.

 • Verfijnde skills, vertrouwde resultaten

  Bij ons ontwerpbureau focussen we op onze kernexpertises. Met ruim 11 jaar ervaring hebben we onze vaardigheden aangescherpt en kiezen we bewust voor specialisatie boven een breed aanbod aan diensten. Hierdoor garanderen we altijd topkwaliteit en deskundige uitvoering in alles wat we doen.

 • Klanten als ambassadeurs van ons werk

  Onze klanten zijn de beste ambassadeurs van ons werk. Met positieve beoordelingen en een veelzijdig portfolio bewijzen we wat we in huis hebben. Het grootste compliment voor ons ontwerpbureau is dat veel van onze nieuwe klanten ons vinden via ons bestaande netwerk.

De Visia-werkwijze
Ons ontwerpbureau richt zich op het creëren van ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook effectief bijdragen aan het bereiken van jouw bedrijfsdoelen.

Ontwerpbureau FAQ

Het vinden van een ontwerpbureau dat bij je past is geen eenvoudige klus. We hebben daarom de meest gestelde vragen op een rijtje gezet.

 • Wat kost het om een huisstijl te laten ontwerpen?

  De kosten voor het ontwerpen van een huisstijl bij ons ontwerpbureau variëren afhankelijk van verschillende factoren. Voor een basis huisstijl, waarbij elementen zoals logo, kleurenschema’s en lettertypen worden ontworpen, liggen de kosten gemiddeld tussen de €1.000 en €8.000. Als je op zoek bent naar een meer uitgebreide huisstijl, inclusief ontwerp voor je website en andere communicatieuitingen, zal de investering hoger uitvallen.

 • Wat kost het om een logo te laten ontwerpen?

  De kosten voor het laten ontwerpen van een bedrijfslogo door ons ontwerpbureau kunnen variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van het ontwerpproces. Gemiddeld genomen liggen de kosten voor een bedrijfslogo tussen de €500 en €5.000. Deze prijsrange weerspiegelt de variatie in detail en maatwerk dat bij elk logo-ontwerpproject komt kijken.

 • Waarom zou ik voor jullie ontwerpbureau kiezen?

  Bij ons ontwerpbureau Visia Media combineren we maatwerk met creativiteit en ervaring om te zorgen dat elk ontwerp nauwkeurig aansluit bij de identiteit en doelen van jouw bedrijf. We werken nauw samen met jou tijdens het hele proces en leveren kwalitatief hoogstaande ontwerpen die visueel aantrekkelijk zijn en bijdragen aan je succes. Kiezen voor Visia Media betekent kiezen voor een betrouwbare partner die toegewijd is aan het creëren van ontwerpen die impact maken.

 • Welke diensten biedt jullie ontwerpbureau aan?

  Ons ontwerpbureau biedt een geïntegreerde aanpak voor webdesign en digitale marketing, inclusief maatwerk voor WordPress websites, SEO voor verbeterde online zichtbaarheid, en effectief online adverteren op platforms zoals Google, Instagram en Facebook. Deze diensten zijn essentieel voor het versterken van je online aanwezigheid en het verhogen van je conversieratio, wat leidt tot meer zakelijk succes.

 • Voert jullie ontwerpbureau ook het drukwerk uit?

  Ons ontwerpbureau voert zelf geen drukwerk uit, maar we bieden wel advies en ondersteuning bij het kiezen van de juiste drukopties en -partners. We helpen je graag met het selecteren van de beste drukkerijen die jouw ontwerpen optimaal tot hun recht laten komen.