Professionele webshop op maat laten maken

Een webshop is de volgende stap naar online succes. Of je nou tien of duizend producten verkoopt, een professionele webshop tilt de professionaliteit van jouw bedrijf zo een level omhoog. Een webshop laten bouwen met een gebruiksvriendelijk ontwerp en opties voor verschillende betaalmethoden maakt bijvoorbeeld al een wereld van verschil.

Het systeem kan zo simpel of zo geavanceerd zijn als passend is bij jouw bedrijf – dat kun je gerust aan ons overlaten. Een webshop laten maken bij Visia Media betekent bovendien dat we de webshop voor je kunnen optimaliseren voor verkopen én zichtbaarheid in Google.

Myrthe Broersma
"De mannen van Visia Media staan altijd klaar. Altijd. Met snel en vooral goed werk. Het lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het absoluut niet!"
Myrthe BroersmaInner Stance
David Doelen
"Bedankt voor de mooie vormgeving, snelle oplevering en uitstekende presentatie inclusief verdere mogelijkheden."
David DoelenHeerlen Mijn Stad
Jean-Paul Bindels
"Deze jongens zijn professionals. Ze leveren kwalitatief werk waar je als klant je absoluut online mee kunt profileren naar je doelgroep. Bovendien komen ze, zonder uitzondering, iedere stap, deadline en toezegging binnen het proces na."
Jean-Paul Bindels5 Voor Twaalf

Onderscheid jezelf door middel van een webshop

Laat je webshop bouwen door Visia Media en je bent in goede handen. We hebben al ruim 10 jaar ervaring met alle zaken rondom webdesign en online strategie, waaronder het inrichten van jouw digitale etalage. Van simpele one-product webshops tot uitgebreide maatwerksystemen – geef je wensen aan ons door, we kunnen ze ongetwijfeld voor je waarmaken.

We denken met je mee over de juiste strategie voor een webshop en lanceren je zo naar een groter bereik. Wil je bijvoorbeeld een WooCommerce webshop laten maken? Visia Media fikst het voor je. En dat doen we volgens de laatste technische standaarden, natuurlijk.

Vrijblijvend gesprek
Mobiele WooCommerce webshop laten maken

Webshop laten maken: het proces

Strategie

Je wilt een webshop laten maken, maar voordat we daaraan beginnen gaan we met je in gesprek over de best passende mogelijkheden.

Voorstel & concept

Ben je het eens met ons voorstel, dan kun je achteroverleunen, terwijl wij een conceptversie maken. Tussendoor kun je altijd feedback geven.

Ontwikkeling

We gaan aan de slag met de definitieve versie van de webshop. We sturen je regelmatig updates, zodat je met het proces mee kan kijken.

Onderhoud

Een professionele webshop laten maken stopt niet als de webshop af is. Nadat je webshop live is, plegen we regelmatig onderhoud.

Waardevolle webwinkel inzichten

Continu inzicht in jouw webshop

Heb je bij Visia Media een webshop laten maken, dan reiken we je verschillende tools aan om de webshop te monitoren. Je krijgt de beschikking over waardevolle inzichten, die je helpen om het beste uit je webshop te halen.

Heb je de webshop laten bouwen, dan laten we je daarna niet helemaal alleen achter. We staan altijd klaar om even mee te kijken of te hulp te schieten als er iets fout gaat. We monitoren, onderhouden en beveiligen de webshop regelmatig.

Vrijblijvend gesprek

Een Visia webshop is:

  • Op maat gemaakt, zodat deze aansluit op de doelgroep;
  • Te koppelen aan alle moderne betaalsystemen;
  • Klaar voor groei, van single-product tot duizend producten;
  • Geschikt voor alle soorten apparaten en schermgroottes;
  • Gebruiksvriendelijk en gericht op sales.
Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek
  • Binnen één werkdag reactie
  • Vrijblijvende offerte op maat
  • Uitgebreide intake
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Gem. oordeel 4.9 van 5

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Privacy statement akkoord*