Visia Media: hét SEO bureau van Heerlen

Waar begint jouw zoektocht naar een product dat je op het oog hebt? Waarschijnlijk op Google. Jouw klanten zullen ongetwijfeld hetzelfde antwoord geven. Zorg daarom dat je zichtbaar bent en blijft door middel van zoekmachine optimalisatie.

Zoekmachine optimalisatie is onmisbaar anno nu. Laat Visia Media, hét SEO bureau in Heerlen, je daarom meenemen in de wereld van Google. Of laat ons het werk doen, terwijl jij je bezighoudt met dat waar jij goed in bent. Nog even en je steekt met kop en schouders uit boven concurrenten op Google.

Ruud Verstegen
"Visia media is voor Landgoed Overst al langer dan vijf jaar een partner waar we op kunnen bouwen en vertrouwen. Zij ontzorgen ons en maken ons bedrijf zichtbaar op internet."
Ruud VerstegenLandgoed Overst Voerendaal
Jean-Paul Bindels
"Deze jongens zijn professionals. Ze leveren kwalitatief werk waar je als klant je absoluut online mee kunt profileren naar je doelgroep. Bovendien komen ze, zonder uitzondering, iedere stap, deadline en toezegging binnen het proces na."
Jean-Paul Bindels5 Voor Twaalf
Kayleigh Vlassak
"Aanpassingen worden binnen een uur doorgevoerd en problemen binnen no-time opgelost. We zijn ontzettend blij met deze samenwerking!"
Kayleigh VlassakDarmand Group
 • We gaan het liefst langdurige samenwerkingen aan, zodat we jouw bedrijf zien groeien;
 • We passen niet alleen zoekmachine optimalisatie toe, maar denken ook aan conversie;
 • We maken je website SEO-proof dankzij technische optimalisatie;
 • We bedenken en bouwen je content;
 • We ondersteunen je in linkbuilding voor extra vindbaarheid;
 • We werken samen met steengoede tekstbureaus voor perfecte, onderscheidende SEO-teksten.

SEO bureau met expertise en passie

Bij Visia Media hebben we al meer dan 10 jaar ervaring als online marketing- en SEO bureau. Geen spoor binnen de wereld van zoekmachine optimalisatie is ons daarom nog onbekend. Bovendien houden we niet zo van standaardoplossingen. Daarom passen we onze SEO-strategieën altijd aan op jouw bedrijf en behoeftes.

We gaan op zoek naar unieke zoekwoorden en als die er niet zijn, toveren we de teksten om tot ware, onherkenbare SEO-pareltjes. Daarvoor werken we samen met de beste partners in Heerlen en omstreken voor top notch contentcreatie en linkbuilding. Dankzij een samenwerking met Visia Media ben jij sowieso je concurrentie voor, dat durven we je bij dezen te beloven.

Vrijblijvend gesprek
Google Analytics overzicht SEO Bureau Heerlen

Zoekmachine optimalisatie in vier stappen

Welkom bij hét SEO bureau van Heerlen

We kijken ernaar uit om met je te kletsen! Zo krijgen we een goed beeld van jouw bedrijf, je doelgroep en de concurrentie die wij voor je gaan verslaan.

Spelden in een hooiberg

We gaan aan de slag met uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Hierbij zoeken we alle spelden uit de hooiberg en spelen we in op kansen voor jouw bedrijf.

Jouw website SEO-ready

We gaan na wat jouw website nodig heeft om compleet SEO-proof te worden. Alle stappen die we bedenken, passen we vervolgens met liefde voor je toe.

SEO is een proces

De trends op Google veranderen elke dag, dus het is zaak om jouw zoekmachine optimalisatie bij te blijven houden. Dit doen we door een maandelijkse check.

Antwoord op veelgestelde vragen
 • 💵Wat kost het optimaliseren van mijn website?

  Het kostenplaatje van een samenwerking met Visia Media hangt af van de resultaten die je wilt bereiken. De kosten van een SEO-traject beginnen vanaf €99,- per maand.

  We bespreken je wensen graag tijdens een vrijblijvende strategiesessie. Op basis daarvan doen we een passend voorstel.

 • 📈Combineren jullie SEO met andere marketingdiensten?

  De wereld van online marketing biedt tal van mogelijkheden. Zet dan ook niet al je geld op het SEO-paard, maar spreid je kansen.

  We bespreken de mogelijkheden graag tijdens een vrijblijvende strategiesessie.

Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek
 • Binnen één werkdag reactie
 • Geheel vrijblijvend consult
 • Uitgebreide strategiesessie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Gem. oordeel 4.9 van 5

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Privacy statement akkoord*