Case

Palte B.V.

  • Klant Palte B.V.
  • Opgeleverd Website
Palte is een dynamisch adviesorgaan in de bouw. Het bedrijf is uitgegroeid tot een wereldwijde speler op het gebied van advies en projectmanagement.

Snelle veranderingen, constante verbetering

Doordat veranderingen elkaar in hoog tempo opvolgen richt Palte zijn pijlen op constante ontwikkeling binnen de bouwsector. Met een unieke werkwijze waarin efficiëntie, kostenbesparing en samenwerken centraal staan, waarborgt het bedrijf duurzame successen met zijn partners.

In samenwerking met het team van Palte hebben we de expertise en innovatieve benadering van het bedrijf vertaald naar een moderne, toekomstgerichte website.

  • Een smartphonescherm met een menu in het Nederlands met opties als Actueel, Projecten, Diensten en andere, waarbij de premium financiële diensten van Palte B.V. in Nederland worden benadrukt.
    Een smartphone met daarop een webpagina voor "Bouwadvies, engineering & projectmanagement" van Pailte B.V.
  • Tablet met daarop een wit-blauwe website met tekst en contactgegevens in het Nederlands, getiteld "Geen verrassingen achteraf?" van de firma Palte B.V.
    De tablet toont de teampagina van Palte B.V. met portretten en namen van twaalf personen, gerangschikt in een rasterformaat.

Een podium voor projecten

Palte is betrokken bij imposante bouwprojecten en dat mag gezien worden. Daarom hebben we de website ingericht om deze indrukwekkende projecten een podium te geven.

De website is ontworpen met een heldere en overzichtelijke lay-out, waarbij gebruiksvriendelijkheid centraal staat. Door integratie van visuele projectpagina’s en intuïtieve navigatie kunnen bezoekers eenvoudig de verschillende projecten verkennen.

Een smartphonescherm met een menu in het Nederlands met opties als Actueel, Projecten, Diensten en andere, waarbij de premium financiële diensten van Palte B.V. in Nederland worden benadrukt.
Een smartphone met daarop een webpagina voor "Bouwadvies, engineering & projectmanagement" van Pailte B.V.

Geoptimaliseerd voor ieder apparaat

Dankzij een responsive design komt de site op alle apparaten goed tot zijn recht. Of je nu op een desktop, tablet of smartphone kijkt, de website past zich moeiteloos aan elke schermgrootte aan. Dit zorgt voor een prettige gebruikerservaring en maakt het eenvoudig voor bezoekers om door de inhoud te navigeren.

Tablet met daarop een wit-blauwe website met tekst en contactgegevens in het Nederlands, getiteld "Geen verrassingen achteraf?" van de firma Palte B.V.
De tablet toont de teampagina van Palte B.V. met portretten en namen van twaalf personen, gerangschikt in een rasterformaat.

Flexibel en eenvoudig in beheer

We hebben een maatwerk pagebuilder ontwikkeld die het mogelijk maakt om pagina’s op te bouwen met verschillende secties.

Dit zorgt ervoor dat medewerkers de website zonder technische kennis kunnen bijwerken. Hierdoor blijft de website up-to-date en kan er snel worden ingespeeld op veranderende behoeften en ontwikkelingen.

Laten we jouw project bespreken