Case

Maria Malki Cosmetics

  • Klant Maria Malki Cosmetics
  • Opgeleverd Website, SEO
Maria Malki Cosmetics: een beautymerk gebouwd op passie en kwaliteit. Waar elk product ontworpen is om een game-changer te zijn.

Van retail naar webshop

Maria Malki Cosmetics – een beautymerk bekend om haar hoogwaardige, veganistische producten – koos ons als partner voor het versterken van hun online aanwezigheid. We hebben een webshop voor het bedrijf ontwikkeld die niet alleen een breed scala aan producten bevat, maar ook het unieke karakter van het merk uitstraalt.

Deze webshop fungeert, naast gevestigde retailers zoals Douglas, als het primaire verkoopkanaal en showcase voor de uitgebreide productlijn. Elk aspect van de webshop is zorgvuldig vormgegeven om de essentie en filosofie van Maria Malki, oprichtster en ervaren make-up expert, te weerspiegelen.

Wereldwijd winkelen

De webshop die we ontwikkelden bedient een internationale markt en is toegankelijk in Nederlands en Engels. We integreerden meer dan tien valuta-opties met automatische conversie, perfect voor een wereldwijd publiek. Dit zorgt voor een soepele en gebruiksvriendelijke winkelervaring, ongeacht de locatie van de klant.

  • De webshop is beschikbaar in twee talen
  • Meer dan 10 valuta's met automatische conversie

Social-ready responsive

Bij het ontwikkelen van de webshop lag onze prioriteit bij mobiele optimalisatie, rekening houdend met een social-media-gedreven doelgroep. Het resultaat is een vloeiende, mobiel-vriendelijke winkelervaring, perfect afgestemd op de hedendaagse gebruiker.

  • Ontworpen met de mobiele consument in gedachten
  • Perfecte gebruikerservaring op smartphones en tablets

Topposities in Google

De webshop is gebouwd volgens de laatste SEO-standaarden, waardoor deze hoog scoort in Google’s zoekresultaten. Bovendien is de site volledig voorbereid op effectieve Google-advertenties, klaar om op te vallen in de digitale wereld.

  • Zorgvuldig ontworpen met SEO als prioriteit
  • Perfect gepositioneerd voor Google Ads

Laten we jouw project bespreken