Jouw bedrijf bovenaan laten shinen op Google?

“Waarom zou ik met mijn bedrijf moeten adverteren op Google?” Het is belangrijk om je bedrijf te onderscheiden van concurrenten door middel van je huisstijl en website. Maar als je potentiële klanten de website niet weten te vinden, ben je alsnog ver van huis. Met behulp van adverteren via Google Ads komt je bedrijf direct in de spotlight te staan, wanneer een klant op zoek is naar jouw dienst.

Kies een van onze pakketten om te adverteren op Google en wij gaan direct voor je aan de slag. De minimale looptijd bedraagt 3 maanden, opstartkosten zijn eenmalig.

Jenneke van Genechten
"Victor en Maarten weten waar ze mee bezig zijn wat betreft design (online/offline) en websites. Ze helpen je altijd - ook buiten de urenteller om."
Jenneke van GenechtenLettergeniek
David Doelen
"Complimenten vanuit het projectteam voor de fijne samenwerking en de manier waarop de website in een recordtijd vorm heeft gekregen."
David DoelenGemeente Heerlen
Ruud Verstegen
"Visia media is voor Landgoed Overst al langer dan vijf jaar een partner waar we op kunnen bouwen en vertrouwen. Zij ontzorgen ons en maken ons bedrijf zichtbaar op internet."
Ruud VerstegenLandgoed Overst Voerendaal

Geen eenheidsworst

Bij Visia Media kun je weliswaar kiezen uit vaste pakketten, maar dat betekent niet dat je Google-campagne eenheidsworst zal worden. Wanneer je ervoor kiest om via ons te adverteren op Google, maken we een Google-campagne die volledig is gefocust op jouw specifieke bedrijf.

We combineren adverteren op Google bovendien met andere vormen van online marketing zoals zoekmachine optimalisatie: we bepalen de doelgroep, maken conversiegerichte landingspagina’s en laten professionele teksten schrijven. Ook voor jouw website zullen we, perfectionistisch als we zijn, passen en meten tot we een oplossing op maat hebben gevonden.

Vrijblijvend gesprek
Adverteren op Google resultaten

Adverteren op Google… Hoe gaat dat in z’n werk?

Introductiegesprek

We voeren altijd een introductiegesprek. Zo krijgen we een beeld van jouw bedrijf, je markt en je doelgroep.

Plan van aanpak

Uit welke vijver gaan we vissen? We stellen een plan van aanpak op waarin de details van de campagne en strategie staan.

Ready, set, go

We stellen campagnes samen. Hiervoor richten we je Google Ads-account in en zetten we de advertenties klaar.

Bijstellen

Elke maand sturen we je advertenties bij waar nodig. Ook ontvang je maandelijks een rapport met de statistieken van jouw campagnes.

Adverteren op Google maandelijkse rapportage

We blijven optimaliseren

Het werk is natuurlijk nog lang niet gedaan, zodra je campagnes de lucht in zijn. Wanneer we voor je aan de slag gaan met adverteren op Google, blijven we de campagnes maandelijks bijsturen om zoveel mogelijk resultaat te creëren. Je ontvangt elke maand een overzichtsrapport met daarin de resultaten die je campagnes hebben opgeleverd én een overzicht van de wijzigingen die we gaan doorvoeren. Daarna kun je weer even vooruit.

Kies je ervoor om te adverteren met Adwords, dan zorgen wij ervoor dat je het meeste uit je advertenties haalt. We zijn niet tevreden voordat jij dat bent!

Vrijblijvend gesprek
Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek
  • Binnen één werkdag reactie
  • Geheel vrijblijvend consult
  • Uitgebreide strategiesessie
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Gem. oordeel 4.9 van 5

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Privacy statement akkoord*