Professioneel logo laten ontwerpen

In een gigantisch landschap vol bedrijven is het soms moeilijk om door te bomen het bos nog te zien, vooral voor potentiële klanten, die vaak vluchtig zoeken en een scala aan bedrijven voorgeschoteld krijgen. Een logische keuze is dan ook om een goed logo te laten maken. Een professioneel, mooi logo is het fundament van je huisstijl.

Aan de hand van je logo moeten potentiële klanten in één oogopslag kunnen zien waar je bedrijf voor staat. Zo catchy als een muzikale oorwurm, maar ook weer niet te veel van het goede. Heb je een goed logo laten ontwerpen, dan straal je als bedrijf gelijk meer professionaliteit uit.

Logo's waar we trots op zijn:

Meike Cremers
"Het is prettig samenwerken met Victor en Maarten. Ze hebben een frisse blik en maken moderne ontwerpen die helemaal van deze tijd zijn!"
Meike CremersHeuvel Marketing
Monique Boogaard
"Maarten en Victor hebben vanaf het begin enorm met ons meegedacht en onze vragen en ideeën op een visuele manier weten uit te drukken; de samenwerking was prettig en voor herhaling vatbaar!"
Monique BoogaardStichting Moveoo
Mandy van der Put
"De reden waarom ik enkel werk met Visia Media? Simpel; deze jongens zijn uitzonderlijk goed, flexibel en altijd ‘on top of their game’."
Mandy van der PutStraight-Line Leadership Int.

Jij niet tevreden, wij niet tevreden

Een logo laten ontwerpen? Wij gaan hoe dan ook voor tevredenheid. Het is belangrijk dat een logo voor honderd procent aansluit bij de visie van een bedrijf. We doen er dan ook alles aan om dit waar te maken. Kies je ervoor om bij Visia Media een logo te laten ontwerpen, dan kun je gedurende het proces steeds bij ons terugkomen met feedback.

We gaan door met het bedenken van nieuwe concepten of het doorvoeren van aanpassingen, totdat het logo volledig weerspiegelt waar jouw bedrijf voor staat. Ben jij niet tevreden, dan zijn wij het ook niet. Komt ons perfectionisme toch nog eens goed uit!

Vrijblijvend gesprek
Visia Media logo ontwerp schets

Je logo laten ontwerpen door Visia Media

Aangenaam!

Zonder een sterke basis kun je haast geen logo laten maken. Daarom gaan we eerst met je in gesprek om een beeld te krijgen van de identiteit van je bedrijf.

Voorstel

Op basis van het introductiegesprek bepalen we welke aspecten essentieel zijn voor je logo. Dan maken we een voorstel.

Aan de slag

We ontwerpen het logo en maken eventueel meerdere concepten. In de tussentijd kun je altijd met ons sparren.

Oplevering

We sturen je het logo op, samen met een logokit. Daarin zitten alle verschillende bestandstypes en formaten.

Professioneel logo laten ontwerpen op maat

De visie van Visia Media

Logo’s ontwerpen doen we al ruim acht jaar, voor alle branches en in alle verschillende stijlen. Dat betekent echter niet dat we hap-slik-weg jouw nieuwe logo ontwerpen. Een professioneel logo laten maken door Visia Media betekent dat je op maatwerk kan rekenen. We doorgronden je organisatie in het introductiegesprek, maar ontwikkelen dit verder gedurende het ontwerpproces.

We maken ontwerpen die volledig op jouw bedrijf aansluiten. Daarbij durven we te experimenteren en verschillende concepten te testen of juist op safe te spelen, als dat beter past bij jouw bedrijf. En we kunnen het blijven herhalen: jij niet tevreden, wij niet tevreden.

Vrijblijvend gesprek
Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek
  • Binnen één werkdag reactie
  • Geheel vrijblijvend consult
  • Uitgebreide strategiesessie
  • Meer dan 8 jaar ervaring
  • Gem. oordeel 4.9 van 5