Waarom jouw bedrijf niet zonder zoekmachine optimalisatie kan

Een aankoop van een product of dienst begint vaak met een zoekopdracht op Google. Daarom wil je binnen een vingerknip zichtbaar zijn voor jouw doelgroep, wanneer klanten zoeken naar de service die jouw bedrijf biedt. Zoekmachine optimalisatie is dan ook een onmisbaar ingrediënt in het gerecht dat online marketing heet. Als je de juiste zoektermen gebruikt, scoor je hoger in Google. Zo lopen je bezoekersaantallen ineens een stuk sneller op.

We weten vrij zeker dat de concurrent ook gebruikmaakt van zoekmachine optimalisatie. Zorg dat je niet achterblijft en laat ons je helpen met de online strategie van jouw website.

Mandy van der Put
"De reden waarom ik enkel werk met Visia Media? Simpel; deze jongens zijn uitzonderlijk goed, flexibel en altijd ‘on top of their game’."
Mandy van der PutStraight-Line Leadership Int.
Jean-Paul Bindels
"Deze jongens zijn professionals. Ze leveren kwalitatief werk waar je als klant je absoluut online mee kunt profileren naar je doelgroep. Bovendien komen ze, zonder uitzondering, iedere stap, deadline en toezegging binnen het proces na."
Jean-Paul Bindels5 Voor Twaalf
Dusan Djukich
"We frequently rely on Visia Media for our web design needs. They can be counted on to deliver prompt and accurate results every time."
Dusan DjukichStraight-Line Coaching
 • We helpen met het bedenken en structureren van je content;
 • We zorgen voor technische optimalisatie, zodat de techniek SEO-proof is;
 • We helpen je met linkbuilding, voor een ijzersterk linkprofiel;
 • We combineren zoekmachine optimalisatie met conversie-optimalisatie;
 • We werken samen met tekstbureaus voor perfecte SEO-teksten;
 • Onze samenwerkingen zijn langdurig, met het oog op groei.

Zoekmachine optimalisatie door experts

Inmiddels hebben we bij Visia Media ruim 10 jaar ervaring op het gebied van online marketing. Daardoor kennen we alle ins en outs van zoekmachine optimalisatie. Wij maken nooit gebruik van standaardoplossingen: voor zoekmachine optimalisatie doen we altijd uitgebreid zoekwoordenonderzoek. We gebruiken alleen de zoektermen die passen bij jouw doelgroep.

Visia Media is bovendien goudeerlijk: we weten waar we goed in zijn en durven toe te geven dat we voor sommige zaken liever uit ons netwerk putten. Voor contentcreatie en linkbuilding werken we daarom samen met steengoede vaste partners, zodat je een betrouwbaar aanspreekpunt hebt.

Vrijblijvend gesprek
Zoekmachine optimalisatie resultaten in Google Analytics

Zo optimaliseren we je website

Introductiegesprek

We maken graag kennis met je om een beeld van jouw bedrijf, de markt en de doelgroep te krijgen.

Zoekt en gij zult vinden

We doen uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Zo brengen we concurrenten én kansen voor jouw bedrijf in beeld.

Op naar een SEO-proof website

We bepalen welke SEO-stappen nodig zijn en gaan voor je aan de slag.

Continu tweaken

Door snelle digitale ontwikkelingen is zoekmachine optimalisatie nooit helemaal klaar. We houden maandelijks de resultaten in de gaten en sturen bij waar nodig.

SEO linkbuilding overzicht

Optimalisatie gaat niet vanzelf

Zoekmachine optimalisatie is hard werken, als je elke keer de sprint van je concurrent wil winnen. Bovendien verandert de online wereld continu. Wij zien zoekmachine optimalisatie dan ook als een voortdurend proces, waarin we steeds nieuwe kansen en valkuilen tegenkomen, ook voor jouw website. Daarom vinden we het bij Visia Media belangrijk om lange, duurzame samenwerkingen aan te gaan met bedrijven.

We kunnen er echt van genieten (ja, echt!) om vooruitgang in de resultaten te zien. Daarom houden we samen met jou de voortgang van je SEO bij en updaten we je website als het nodig is.

Vrijblijvend gesprek
Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek
 • Binnen één werkdag reactie
 • Geheel vrijblijvend consult
 • Uitgebreide strategiesessie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Gem. oordeel 4.9 van 5

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Privacy statement akkoord*