Waarom jouw bedrijf niet zonder zoekmachine optimalisatie kan

Een aankoop van een product of dienst begint vaak met een zoekopdracht op Google. Daarom wil je binnen een vingerknip zichtbaar zijn voor jouw doelgroep, wanneer klanten zoeken naar de service die jouw bedrijf biedt. Zoekmachine optimalisatie is dan ook een onmisbaar ingrediënt in het gerecht dat online marketing heet. Als je de juiste zoektermen gebruikt, scoor je hoger in Google. Zo lopen je bezoekersaantallen ineens een stuk sneller op.

We weten vrij zeker dat de concurrent ook gebruikmaakt van zoekmachine optimalisatie. Zorg dat je niet achterblijft en laat ons je helpen met de online marketing van jouw website.

Vormgeving en website
Website
Vormgeving en website
Website
Website
Vormgeving
Strategie, vormgeving en website
Vormgeving en website
"Victor en Maarten weten waar ze mee bezig zijn wat betreft design (online/offline) en websites. Ze helpen je altijd - ook buiten de urenteller om."
Jenneke van GenechtenLettergeniek
"Visia Media is erin geslaagd om voor ons bedrijf, dat zich richt op strategie consultancy, moderniteit met professionaliteit te verenigen."
Martin AaldersNewRoutes
"Visia Media neemt sinds 2013 al onze zorgen met betrekking tot drukwerk en online communicatie uit handen. Ze doen dit met een enorme passie en gedrevenheid. Geweldig!"
Anja DuckersTuinservice Duckers
 • We helpen met het bedenken en structureren van je content;
 • We zorgen voor technische optimalisatie, zodat de techniek SEO-proof is;
 • We helpen je met linkbuilding, voor een ijzersterk linkprofiel;
 • We combineren zoekmachine optimalisatie met conversie-optimalisatie;
 • We werken samen met tekstbureaus voor perfecte SEO-teksten;
 • Onze samenwerkingen zijn langdurig, met het oog op groei.

Zoekmachine optimalisatie door experts

Inmiddels hebben we bij Visia Media ruim acht jaar ervaring op het gebied van online marketing. Daardoor kennen we alle ins en outs van zoekmachine optimalisatie. Wij maken nooit gebruik van standaardoplossingen: voor zoekmachine optimalisatie doen we altijd uitgebreid zoekwoordenonderzoek. We gebruiken alleen de zoektermen die passen bij jouw doelgroep.

Visia Media is bovendien goudeerlijk: we weten waar we goed in zijn en durven toe te geven dat we voor sommige zaken liever uit ons netwerk putten. Voor contentcreatie en linkbuilding werken we daarom samen met steengoede vaste partners, zodat je een betrouwbaar aanspreekpunt hebt.

Vrijblijvend gesprek
Zoekmachine optimalisatie resultaten in Google Analytics

Zo optimaliseren we je website

Introductiegesprek

We maken graag kennis met je om een beeld van jouw bedrijf, de markt en de doelgroep te krijgen.

Zoekt en gij zult vinden

We doen uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Zo brengen we concurrenten én kansen voor jouw bedrijf in beeld.

Op naar een SEO-proof website

We bepalen welke SEO-stappen nodig zijn en gaan voor je aan de slag.

Continu tweaken

Door snelle digitale ontwikkelingen is zoekmachine optimalisatie nooit helemaal klaar. We houden maandelijks de resultaten in de gaten en sturen bij waar nodig.

SEO linkbuilding overzicht

Optimalisatie gaat niet vanzelf

Zoekmachine optimalisatie is hard werken, als je elke keer de sprint van je concurrent wil winnen. Bovendien verandert de online wereld continu. Wij zien zoekmachine optimalisatie dan ook als een voortdurend proces, waarin we steeds nieuwe kansen en valkuilen tegenkomen, ook voor jouw website. Daarom vinden we het bij Visia Media belangrijk om lange, duurzame samenwerkingen aan te gaan met bedrijven.

We kunnen er echt van genieten (ja, echt!) om vooruitgang in de resultaten te zien. Daarom houden we samen met jou de voortgang van je SEO bij en updaten we je website als het nodig is.

Vrijblijvend gesprek
Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek
 • Binnen één werkdag reactie
 • Geheel vrijblijvend consult
 • Uitgebreide strategiesessie
 • Meer dan 8 jaar ervaring
 • Gem. oordeel 4.9 van 5