Case

Thrive

  • Klant Straight-Line Leadership Int.
  • Opgeleverd Website
Thrive biedt ondernemers praktische inzichten en tools gericht op persoonlijke en professionele groei, om zo effectief leiderschap in hun levens en organisaties te versterken.

Waar leiderschap en snelheid samenkomen

Thrive is de omgeving voor bijzonder gedreven ondernemers. Het platform stelt zakelijk leiders in staat om met snelheid en kracht vooruit te bewegen. De website – die we hebben ontwikkeld in opdracht van Straight-Line Leadership – dient als een dynamisch interactief magazine, waar leden toegang hebben tot artikelen, podcasts en andere media.

Dankzij onze gestroomlijnde communicatie met het team van Straight-Line Leadership, konden we de website in slechts twee weken ontwikkelen.

Interactieve leerervaring

Thrive transformeert de manier waarop leiders leren en groeien. Met een persoonlijk account kunnen leden niet alleen content lezen, opslaan en organiseren, maar ook in contact komen met anderen die een drive hebben voor ondernemerschap. Het platform is gevuld met honderden artikelen en podcasts, allemaal gemakkelijk toegankelijk en filterbaar. Daarnaast biedt de webshop een extra laag van interactie en gemak.

  • Rijke bibliotheek van artikelen en podcasts
  • Interactieve webshop voor leiderschapsmiddelen

Toegankelijkheid en gebruiksgemak

Tijdens de ontwikkeling van de Thrive website lag de focus op toegankelijkheid en gebruikerservaring. Zo voldoet de site aan alle moderne toegankelijkheidsnormen en is deze geoptimaliseerd voor een breed scala aan apparaten, van smartphones tot desktops. Dit garandeert dat elke gebruiker, ongeacht het apparaat, een naadloze ervaring heeft.

  • Gebruiksgemak op een breed scala aan apparaten
  • Toegankelijkheid volgens de laatste standaarden

Zichtbaar op Google

Bij de ontwikkeling van de Thrive website was de optimalisatie voor zoekmachines een belangrijk aspect. We hebben er dan ook voor gezorgd dat de site niet alleen aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk is, maar ook goed scoort in de Google-zoekresultaten. Hierdoor is Thrive’s waardevolle content gemakkelijker vindbaar voor zijn doelgroep.

  • SEO vergroot het bereik richting de doelgroep

Laten we jouw project bespreken