Case

Romeins Kwartier Heerlen

  • Klant Gemeente Heerlen
  • Opgeleverd Website
Verken de verborgen schatten van Coriovallum in het hart van Heerlen, waar geschiedenis en innovatie elkaar ontmoeten.

Verleden ontmoet het heden

Voor de website van Romeins Kwartier Heerlen hebben we nauw samengewerkt met het team van Heerlen Mijn Stad. Ons doel was om een online ervaring te creëren die niet alleen eer doet aan de rijke historie, maar ook het dynamische heden van Heerlen.

Gezien de krappe deadline speelden korte lijntjes een belangrijke rol tijdens het traject. Binnen vier weken hebben we een gebruiksvriendelijke, informatieve website opgeleverd, die de bezoeker meeneemt op een boeiende reis door de tijd.

Toegankelijk voor iedereen

Tijdens de ontwikkeling van de website hebben we ons niet alleen gericht op vormgeving en functionaliteit, maar ook op het waarborgen van toegankelijkheid voor iedere gebruiker. Door de WCAG-richtlijnen te volgen, hebben we een platform gecreëerd dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook volledig toegankelijk.

Dit betekent dat de site gemakkelijk navigeerbaar is voor mensen met verschillende behoeften, met functies zoals aanpasbare tekstgrootte en geavanceerde voorleesmogelijkheden.

  • Voorleesfunctie en modus voor hoog contrast
  • Geschikt voor gebruikers met visuele beperkingen of leesproblemen

Klaar voor Google

De website van Romeins Kwartier Heerlen is ontwikkeld met een focus op zoekmachineoptimalisatie, waardoor deze goed scoort in Google’s zoekresultaten. Elk element – van content tot code – is geoptimaliseerd om maximale zichtbaarheid te garanderen. Dit leidt tot een krachtige online aanwezigheid en trekt een gericht publiek aan.

  • Geoptimaliseerde content voor een hogere online zichtbaarheid

Laten we jouw project bespreken