Professionele website laten maken voor jouw bedrijf?

Jouw bedrijf is net zo uniek als jijzelf. Dat geldt ook voor je website, tenminste: wanneer je je website laat maken door Visia Media. Besluit je om ons je website te laten bouwen, dan helpen we je aan een unieke eigen stek op het web met een goed grafisch ontwerp, passend bij jouw imago, met alle bijbehorende marketingdiensten.

Wij maken een winstgevende website voor je, die gericht is op conversie. En als je al die bezoekers niet meer aan kunt, regelen we wel een therapeut voor je.

Joël Sigling
"Wat een fijne samenwerking met Visia! Ze reageren snel, professioneel en zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Heerlijk."
Joël SiglingInterlingo
David Doelen
"Bedankt voor de mooie vormgeving, snelle oplevering en uitstekende presentatie inclusief verdere mogelijkheden."
David DoelenHeerlen Mijn Stad
Mandy van der Put
"De reden waarom ik enkel werk met Visia Media? Simpel; deze jongens zijn uitzonderlijk goed, flexibel en altijd ‘on top of their game’."
Mandy van der PutStraight-Line Leadership Int.

Een eigen unieke website laten maken door experts

Met ruim 11 jaar ervaring in de wereld van webdesign, online marketing en communicatie mogen de websitebouwers van Visia Media zich met recht experts noemen. We zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in ons vakgebied, zodat je bij ons je WordPress-website kunt laten maken aan de hand van de actuele standaarden.

Natuurlijk denken we graag met je mee en voorzien we je ook achteraf met liefde van advies, zodat je het beste uit je website haalt.

Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige website, webshop of maatwerkoplossing, bij Visia Media kun je de website van je dromen laten bouwen.

Vrijblijvend gesprek
Responsive websites

Website laten maken van A tot Z

Strategiesessie

Een goede voorbereiding is het halve werk. We gaan van start met een intake en bepalen vervolgens het plan voor je website.

Voorstel & concept

Zodra je akkoord bent met ons voorstel, bouwen we een prototype van je website. Je hebt altijd de mogelijkheid om feedback te geven.

Ontwikkeling

Wij bouwen je website pagina voor pagina op. We sturen je regelmatig updates en je kunt live meekijken. Wel zo fijn!

Onderhoud

Een website is nooit af. We plegen regelmatig onderhoud en voeren updates door, zodat je website soepel, snel en vloeiend blijft lopen.

WordPress onderhoud op maat

Zorgeloos onderhoud

De online wereld ontwikkelt zich constant. Daarom is een website nooit echt áf. Bij Visia Media streven we naar samenwerkingen voor de lange termijn. Wanneer je besluit om ons je website te laten maken, staan we graag voor je klaar en zorgen we ervoor dat je website voldoet aan de laatste standaarden.

Als je je professionele website laat maken door Visia Media, dan voeren wij updates uit en zorgen we ervoor dat je website altijd bereikbaar is. Zo kun jij zorgeloos focussen op het runnen van je bedrijf.

Vrijblijvend gesprek

Een professionele website van Visia is:

 • Ontworpen op maat, want elk bedrijf is uniek;
 • Geoptimaliseerd voor elk apparaat, van desktop tot mobiel;
 • Ontwikkeld aan de hand van de meest actuele standaarden;
 • Zoekmachinevriendelijk, want je wilt wel gevonden worden;
 • Gemakkelijk te gebruiken en te beheren;
 • Altijd bereikbaar dankzij stabiele webhosting.
Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek
 • Binnen één werkdag reactie
 • Geheel vrijblijvende offerte
 • Uitgebreide intake
 • Meer dan 11 jaar ervaring
 • Gem. oordeel 4.9 van 5

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Privacy statement akkoord*