Case

Inner Stance

  • Klant Straight-Line Leadership Int.
  • Opgeleverd Website
Het doel van Inner Stance is het creëren van radicaal effectieve professionals die in staat zijn om krachtige resultaten te produceren in de echte wereld.

Nieuw tijdperk in online coaching

Bij het ontwikkelen van de Inner Stance website – een initiatief van Straight-Line Leadership – combineerden we onze expertise met hun toonaangevende aanpak in coaching.

De website valt op door zijn dynamische en geanimeerde elementen, een weerspiegeling van hun innovatieve aanpak. De samenwerking verliep vloeiend dankzij de snelle communicatie met het Straight-Line Leadership team.

Animaties die spreken

Bij het bouwen van de website hebben we geavanceerde animaties toegevoegd, wat zorgt voor extra dynamiek en interactiviteit. Deze animaties maken complexe concepten begrijpelijk en boeiend, en dragen bij aan een positieve gebruikerservaring.

  • Interactief design voor optimale gebruikerservaring
  • Levendige animaties versterken de visuele identiteit

Toegankelijk op alle apparaten

Probleemloze werking op alle schermformaten is erg belangrijk. Dit zorgt ervoor dat de site altijd gebruiksvriendelijk en toegankelijk is, ongeacht het gebruikte apparaat. Door onze focus op mobielvriendelijkheid is de site gemakkelijk te navigeren en bereikbaar voor iedereen, overal.

  • Altijd toegankelijk, ongeacht apparaat of locatie
  • Optimale prestaties op zowel mobiel als desktop

Klaar voor Google

Onze aanpak voor de website was gericht op het bouwen van een toekomstbestendige online aanwezigheid, met een focus op SEO die een hoge positie in Google zoekresultaten garandeert. Dankzij snelle laadtijden en mobielvriendelijkheid, zorgen we ervoor dat deze website niet alleen aantrekkelijk is, maar ook klaar voor de beste zoekmachineprestaties.

  • SEO voor optimale Google-zichtbaarheid

Laten we jouw project bespreken