Webdesign bureau in Heerlen

Op zoek naar een webdesign bureau? Wij ontwerpen en ontwikkelen maatwerk websites.

 • 11 Jaar ervaring
 • 200+ Afgeronde projecten
 • 95% Langdurige samenwerkingen
Visia Media: Jouw webdesign bureau in Heerlen
Wanneer je kiest voor ons webdesign bureau, kies je voor resultaat. Wij begrijpen dat je website meer moet doen dan alleen mooi zijn.

Het webdesign bureau dat resultaten boekt

 • Maatwerk

  Je website wordt ontworpen aan de hand van je huisstijl waardoor elk element je merkidentiteit weerspiegelt.

 • Gebruiksvriendelijk

  Een sterke focus op wat écht telt. Onze gebruiksvriendelijke designs sturen je klanten naar de belangrijkste informatie.

 • Geoptimaliseerd

  Elke seconde telt voor de beste gebruikerservaring en zoekmachine ranking. Wij zorgen voor een bliksemsnelle website.

 • Responsive

  Ons webdesign bureau garandeert dat je website er op elk schermformaat geweldig uitziet en feilloos functioneert.

 • Betrokken

  Altijd klaar om te helpen. Ons webdesign bureau stelt je tevredenheid voorop. Wij zijn flexibel, altijd bereikbaar, en pas tevreden als jij dat bent.

 • Eigen beheer

  Met onze websites heb je de touwtjes zelf in handen. Update eenvoudig content en beheer je site met het gebruiksvriendelijke CMS van WordPress.

 • Branding
 • Development
 • Webdesign
 • Online marketing
 • Drukwerk
 • Huisstijl
 • Logo
 • Social Media
 • Google Ads
 • Adverteren
 • SEO
 • Tablet met daarop een website laten maken met tekst in het Nederlands, met een zwarte achtergrond, afbeeldingen van stof en een minimalistisch design.
  Een website laten maken, weergegeven op een tabletscherm, toont een modern interieur met beige meubels en houten accenten.
 • Een slanke, zilverkleurige tablet met een minimalistisch ontwerp, voorzien van een Apple-logo en een opstelling met twee camera's op de hoek: perfect voor het maken van prachtige foto's terwijl u onderweg uw Google-advertentiecampagnes beheert.
  Tablet met een dashboard voor campagnebeheer met grafieken, diagrammen en verschillende advertentiestatistieken, mogelijk gemaakt door Google.
Tablet met daarop een website laten maken met tekst in het Nederlands, met een zwarte achtergrond, afbeeldingen van stof en een minimalistisch design.
Een website laten maken, weergegeven op een tabletscherm, toont een modern interieur met beige meubels en houten accenten.

Webdesign bureau in Heerlen

Op zoek naar een geschikt webdesign bureau om je nieuwe website te laten maken? Ons webdesign bureau staat klaar om je digitale aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen. Wij leveren maatwerk websites die perfect aansluiten bij je unieke doelen.

Resultaat staat centraal bij alles wat we doen. Of je nu kiest voor een WordPress website of een WooCommerce webshop, we werken nauw met je samen om een design te ontwikkelen dat doeltreffend is.

Bij ons is elke pixel en elke regel code ontworpen om je bezoekers aan te zetten tot actie. Of het nu gaat om contact opnemen, een aankoop doen, inschrijven voor de nieuwsbrief, of simpelweg informatie vergaren—je website wordt het hart van je marketingstrategie.

Een webdesign bureau dat echt met je meedenkt

Bij ons webdesign bureau is een klein, gedreven en enthousiast team de drijvende kracht achter elke service die we aanbieden. Het ontwerpen en bouwen van een website is bij ons niet alleen snel en eenvoudig, maar ook volledig afgestemd op je unieke behoeften. Als ervaren ondernemers begrijpen we het belang van een webdesign bureau dat niet alleen uitvoert, maar ook strategisch adviseert.

We zetten hoog in op kwaliteit en klanttevredenheid. Onze efficiënte werkwijze en aandacht voor detail garanderen dat elke website voldoet aan de hoogste professionele standaarden.

Ontwerp en ontwikkeling onder een dak

Naast het ontwerp van je website specialiseert ons webdesign bureau zich in het ontwikkelen van maatwerk websites en webshops. Deze zijn eenvoudig en intuïtief te gebruiken, zodat technische kennis niet vereist is. Wij zorgen ervoor dat je website op maat wordt ingericht, zodat je deze zelf kunt beheren.

Als je de voorkeur geeft aan een zorgeloze ervaring, bieden we ook volledige onderhoudsservices aan. Je kunt het technisch beheer van je website met vertrouwen aan ons overlaten, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is voor je bedrijf. Ons webdesign bureau zorgt ervoor dat je website altijd up-to-date, veilig en optimaal functionerend blijft.

Een slanke, zilverkleurige tablet met een minimalistisch ontwerp, voorzien van een Apple-logo en een opstelling met twee camera's op de hoek: perfect voor het maken van prachtige foto's terwijl u onderweg uw Google-advertentiecampagnes beheert.
Tablet met een dashboard voor campagnebeheer met grafieken, diagrammen en verschillende advertentiestatistieken, mogelijk gemaakt door Google.

Meer dan alleen een webdesign bureau

We bieden een breed scala aan diensten aan die de zichtbaarheid van je online aanwezigheid aanzienlijk verbeteren.

Om organisch verkeer te stimuleren zetten we effectieve SEO-trajecten uit die je website optimaliseren voor zoekmachines, met als doel hoog te scoren in de zoekresultaten. Daarnaast bieden we effectieve online advertentiecampagnes aan op SEA-campagnes op Google en social mediakanalen zoals Instagram en Facebook. We waarborgen relevante traffic en richten ons op conversie.

Waarom ons webdesign bureau de juiste keus is

 • Focus op resultaat, niet op een mooi plaatje

  Meer traffic is nuttig, maar wij richten ons op het genereren van meer conversies die daadwerkelijke resultaten opleveren voor je bedrijf. Bij Visia Media zorgen we dat elk designelement en elke functionaliteit op je website bijdraagt aan deze doelstelling.

 • Korte lijntjes, snelle oplossingen

  Ons webdesign bureau staat voor directe en eenvoudige communicatie, zonder tussenpersonen. Gevestigd in het hart van Limburg (Heerlen) bedienen we klanten ver buiten de regionale grenzen. Waar je ook bent, onze diensten en ondersteuning zijn altijd binnen handbereik.

 • Verfijnde skills, vertrouwde resultaten

  Binnen ons webdesign bureau richten we ons op onze kernexpertises. Met meer dan 11 jaar ervaring hebben we onze vaardigheden verfijnd en kiezen we voor specialisatie boven een breed scala aan diensten. Zo garanderen we topkwaliteit en deskundige uitvoering in alles wat we doen.

 • Klanten als ambassadeurs van ons werk

  Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs. Met positieve reviews en een divers portfolio laten we onze resultaten voor zich spreken. Het grootste compliment dat we kunnen ontvangen als webdesign bureau is dat de meeste van onze nieuwe klanten worden doorverwezen door ons bestaande netwerk.

De Visia-werkwijze
Ons webdesign bureau richt zich op het creëren van websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook effectief in het bereiken van je bedrijfsresultaten.

Webdesign bureau FAQ

Het vinden van een webdesign bureau dat bij je past is geen eenvoudige klus. We hebben daarom de meest gestelde vragen op een rijtje gezet.

 • Wat kost het om een webdesign te laten maken?

  De kosten voor een webdesign kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit en de specifieke eisen van je project. Bij ons webdesign bureau beginnen de prijzen voor een basisontwerp vanaf ongeveer €1.000. Voor meer geavanceerde functionaliteiten zoals een webshop, boekingssystemen of interactieve elementen, kunnen de kosten oplopen tot €10.000 of meer.

 • Wat is de doorlooptijd van een webdesign?

  De tijd die nodig is om een website te ontwerpen en te lanceren hangt af van verschillende factoren, waaronder de complexiteit van het design en de specifieke vereisten van de klant. Gemiddeld duurt een standaard webdesign project 4 tot 8 weken van concept tot lancering. Grotere en meer complexe projecten kunnen langer duren. Bij ons webdesign bureau werken we efficiënt en communiceren we duidelijk de tijdlijnen om je project zo snel mogelijk live te krijgen.

 • Biedt jullie webdesign bureau ook onderhoud en hosting aan?

  Ja, ons webdesign bureau biedt een uitgebreid onderhoudspakket aan dat essentieel is voor het optimaal functioneren van je website. Dit pakket omvat hosting, regelmatige updates, backups, en technisch beheer. Door deze diensten te combineren, garanderen we dat je website altijd up-to-date, veilig en operationeel blijft. Het hosten van een website zonder ons onderhoudspakket is niet mogelijk, omdat we de kwaliteit en veiligheid van de door ons geleverde websites willen waarborgen.

 • Heb ik naast een website nog iets anders nodig?

  Naast een goed ontworpen website is het essentieel om je online zichtbaarheid te vergroten door middel van SEO (zoekmachineoptimalisatie) en SEA (zoekmachineadverteren). Ons webdesign bureau biedt gespecialiseerde trajecten voor SEO en SEA aan, inclusief adverteren op Google en op sociale media kanalen zoals Instagram en Facebook. Deze diensten zijn cruciaal om de juiste doelgroep te bereiken en je online aanwezigheid effectief te versterken, wat resulteert in een hogere conversieratio en meer zakelijk succes.