Hét webdesign bureau van Heerlen

Jij bent uniek en jouw bedrijf ook – dat weet je. Maar straalt jouw website dat ook uit? Laat je website maken door Visia Media en wij bouwen een website die bij je past. Als hét webdesign bureau van Heerlen weten wij als geen ander hoe we een website op kunnen zetten die werkt voor jou en je doelgroep.

Een winstgevende website, gericht op conversie? Check, gaan we fixen! En als al die bezoekers je teveel worden, fungeren we niet alleen als webdesign bureau, maar ook als mentale steun.

Jean-Paul Bindels
"Deze jongens zijn professionals. Ze leveren kwalitatief werk waar je als klant je absoluut online mee kunt profileren naar je doelgroep. Bovendien komen ze, zonder uitzondering, iedere stap, deadline en toezegging binnen het proces na."
Jean-Paul Bindels5 Voor Twaalf
"Werken met Visia Media gaat vanzelf. Omdat we steeds snel op één lijn zitten hebben we samen een fantastische site kunnen bouwen. Zij de vorm en de techniek, wij de inhoud. Easy."
Merlijn HuntjensBorderlines
Monique Boogaard
"Maarten en Victor hebben vanaf het begin enorm met ons meegedacht en onze vragen en ideeën op een visuele manier weten uit te drukken; de samenwerking was prettig en voor herhaling vatbaar!"
Monique BoogaardStichting Moveoo

Werken met een ervaren webdesign bureau

Na ruim 10 jaar ervaring als webdesign bureau durven we te zeggen dat we experts zijn. We weten alles van webdesign, communicatie en online marketing. Daarnaast volgen we de snel veranderende online wereld op de voet. Zo kunnen we elk bedrijf voorzien van een website volgens de laatste standaarden.

Op zoek naar een eenvoudige website, geavanceerde webshop of maatwerkwebsite? Webdesign bureau Visia Media bouwt voor jou een website die geen bezoeker gaat vergeten.

Vrijblijvend gesprek
Voorbeeld mobiele websites

Aan de slag met ons webdesign bureau

De koppen bij elkaar

Een webdesign bureau wil natuurlijk niet in het duister tasten. Daarom starten we met een intake, waarna we een plan opstellen voor jouw website.

Van voorstel tot concept

Gaan onze handen op elkaar voor het voorstel? Dan gaan we aan de slag met een conceptversie. Hierbij heb je altijd de mogelijkheid om feedback te geven.

Ontwikkeling

Terwijl jij achteroverleunt, zetten wij jouw website in elkaar. We sturen je regelmatig updates en je kunt live meekijken.

De nazorg

Jij kan je website zonder zorgen lanceren, maar ons werk is nooit af. Wij updaten je website regelmatig, zodat deze soepel blijft lopen.

Antwoord op veelgestelde vragen
 • 💸Wat kost het laten maken van een website?

  Daar kunnen we helaas geen eenduidig antwoord op geven. Het kostenplaatje van een website is namelijk van tal van factoren afhankelijk. Een maatwerkwebsite met unieke functionaliteiten is natuurlijk een stuk prijziger dan een informatieve website met een eenvoudige indeling.

  Houd als startprijs rekening met een bedrag van rond de €1.200,- We bespreken je eisen en wensen graag in een vrijblijvende strategiesessie. Aan elk budget valt een mouw te passen.

 • ⏱️Hoe lang duurt het voordat mijn website online staat?

  Elk bedrijf is uniek, daarom maken we zo min mogelijk gebruik van standaardoplossingen. We bouwen onze websites dan ook niet binnen een vast tijdsbestek.

  De gemiddelde doorlooptijd van een webdesigntraject is bij Visia Media zo’n 4 tot 8 weken. Bij aanvang van het project stellen we een planning op met vaste contactmomenten. Zo weet iedereen waar hij aan toe is.

 • ✉️ Zorgen jullie ook voor onderhoud, webhosting en e-mail?

  We streven naar samenwerkingen voor de lange termijn. Wanneer je besluit je website te laten bouwen door Visia Media, verlenen we dan ook graag extra diensten zoals wekelijks onderhoud, webhosting en het beheren van mailaccounts.

  We vertellen je er alles over tijdens een vrijblijvend introductiegesprek.

 • ⚙️Bepaal ik zelf hoe mijn website eruitziet en werkt?

  Als webdesign bureau doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je website 100% aansluit op de visie van je bedrijf. We zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent.

  Daarom krijg je in elke fase de mogelijkheid om feedback te geven. Samen werken we aan de ideale website voor jouw organisatie.

 • 🔎Zorgen jullie ervoor dat ik goed vindbaar ben?

  Een website is niet veel waard zonder bezoekers. Alle projecten waar we als webdesign bureau aan werken voldoen dan ook aan de meest recente standaarden rondom online vindbaarheid.

  Daarnaast helpen we ook na afronding van het traject graag met het verbeteren van je online marketing. Jij focust op het runnen van je bedrijf, wij houden de marketingmachine draaiende.

Webdesign bureau met focus op:

 • Ontwerp op maat, want jouw bedrijf is uniek;
 • Optimalisatie voor alle apparaten, van mobiel tot desktop;
 • Ontwikkeling op basis van de meest recente digitale standaarden;
 • Zoekmachine-vriendelijkheid, want je mag niet onopgemerkt blijven door Google;
 • Gemak in gebruik en beheer;
 • Stabiele webhosting voor goede bereikbaarheid.
Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek
 • Binnen één werkdag reactie
 • Geheel vrijblijvende offerte
 • Uitgebreide intake
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Gem. oordeel 4.9 van 5

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Privacy statement akkoord*