Online marketing bureau

Online marketing bureau dat clicks omzet in klanten, op een effectieve en resultaatgerichte manier.

 • 11 Jaar ervaring
 • 200+ Afgeronde projecten
 • 95% Langdurige samenwerkingen
Online marketing bureau Visia Media
Klaar om je online zichtbaarheid te verbeteren? Wij kunnen je ondersteunen met opvallende online advertenties die jouw doelgroep zullen aanspreken.

Resultaatgedreven online marketing bureau

 • Resultaatgericht

  Elke stap in onze marketingstrategie is ontworpen om concrete resultaten te leveren.

 • Strategisch

  We combineren marktinzicht met strategische planning om je online aanwezigheid te versterken.

 • Kosteneffectief

  Met kosteneffectieve marketingstrategieën halen we het meeste resultaat uit jouw budget.

 • Flexibel

  Onze flexibele aanpak in online marketing stelt ons in staat snel te schakelen en bij te sturen waar nodig.

 • Monitoring

  Door onze voortdurende monitoring kunnen we proactief bijsturen voor maximaal resultaat.

 • Rapportage

  Dankzij onze maandelijkse rapportage ben je altijd op de hoogte van de impact van onze marketinginspanningen.

 • Social Media
 • Adverteren
 • Logo
 • Development
 • Huisstijl
 • Webdesign
 • Branding
 • Drukwerk
 • SEO
 • Google Ads
 • Online marketing
 • Een computerscherm met een Google Ads-dashboard met verschillende grafieken en prestatiestatistieken, die de fijne kneepjes van adverteren op Google laten zien.
  Een tablet met een website met moderne interieurelementen, waaronder een ronde salontafel en bank, toont de nieuwste trends. Het gebruik van de SEO-strategieën van Google zorgt voor maximale zichtbaarheid en betrokkenheid.
 • Een slanke, zilverkleurige tablet met een minimalistisch ontwerp, voorzien van een Apple-logo en een opstelling met twee camera's op de hoek: perfect voor het maken van prachtige foto's terwijl u onderweg uw Google-advertentiecampagnes beheert.
  Tablet met een dashboard voor campagnebeheer met grafieken, diagrammen en verschillende advertentiestatistieken, mogelijk gemaakt door Google.

Online marketing bureau met passie

Als online marketing bureau zien wij vaak dat adverteren zonder heldere strategie resulteert in ongericht schieten. Wij hanteren een doelgerichte aanpak. Voordat we met online adverteren beginnen, doen we uitgebreid onderzoek naar de optimale zoekwoorden en voeren we een diepgaande concurrentieanalyse uit.

Dankzij deze grondige voorbereiding kunnen we direct een voorsprong nemen, zorgen we ervoor dat elke euro van je advertentiebudget effectief wordt besteed en richten we ons op het opzetten van duurzame advertentiecampagnes die meetbare resultaten opleveren.

Een computerscherm met een Google Ads-dashboard met verschillende grafieken en prestatiestatistieken, die de fijne kneepjes van adverteren op Google laten zien.
Een tablet met een website met moderne interieurelementen, waaronder een ronde salontafel en bank, toont de nieuwste trends. Het gebruik van de SEO-strategieën van Google zorgt voor maximale zichtbaarheid en betrokkenheid.

Online adverteren op Google (SEA)

Als online marketing bureau zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen en beheren van effectieve Google Ads-campagnes. Wij creëren online advertenties die niet alleen aandacht trekken, maar ook het verkeer naar je website significant verhogen.

Onze methodiek omvat uitgebreid marktonderzoek en de implementatie van geavanceerde targetingtechnieken. We zijn voortdurend bezig met het finetunen van jouw campagnes om de beste resultaten te behalen binnen je budget.

Of het nu gaat om het vergroten van je online zichtbaarheid, het genereren van leads, of het stimuleren van directe verkopen, wij bouwen SEA campagnes die naadloos aansluiten bij jouw zakelijke doelstellingen.

Online adverteren op social media

Onze social mediacampagnes op Facebook en Instagram zijn ontworpen om maximale impact te genereren. We creëren boeiende content en visueel aantrekkelijke advertenties die specifiek zijn ontworpen voor het format en de gebruikers van elk platform.

Als gespecialiseerd online marketing bureau voeren we een grondige analyse van je doelgroep uit, waardoor we online advertenties kunnen creëren die nauw aansluiten bij hun interesses en gedrag. Dit resulteert in hogere engagement en betere conversieratio’s.

Een slanke, zilverkleurige tablet met een minimalistisch ontwerp, voorzien van een Apple-logo en een opstelling met twee camera's op de hoek: perfect voor het maken van prachtige foto's terwijl u onderweg uw Google-advertentiecampagnes beheert.
Tablet met een dashboard voor campagnebeheer met grafieken, diagrammen en verschillende advertentiestatistieken, mogelijk gemaakt door Google.

Van potentials naar sales met retargeting

Converteer bezoekers die je website hebben verlaten naar klanten met doeltreffende retargeting campagnes. We maken gebruik van geavanceerde data-analyse om online advertenties te ontwikkelen die naadloos aansluiten bij de interesses en eerdere interacties van je doelgroep.

Onze retargeting strategie verhoogt niet alleen de betrokkenheid maar ook de conversieratio’s, door advertenties specifiek te richten op bezoekers die reeds interesse hebben getoond in wat je te bieden hebt.

Waarom ons online marketing bureau?

 • Focus op conversie, niet op clicks

  Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit. Als online marketing bureau richten we ons niet alleen op het aantal clicks dat advertenties genereren, maar vooral op de conversies. Het aantrekken van meer bezoekers is waardevol, maar het is pas echt zinvol als dit ook leidt tot meer conversies en tastbare resultaten voor jouw bedrijf.

 • Korte lijntjes, snelle oplossingen

  Bij Visia Media hanteren we een directe manier van communiceren, zonder tussenpersonen. Gevestigd in Heerlen, in het hart van Limburg, biedt ons online marketing bureau diensten aan klanten ver buiten de de grenzen van de stad. Waar je ook bent, wij zijn altijd bereikbaar.

 • Verfijnde skills, vertrouwde resultaten

  Bij Visia Media concentreren we ons op datgene waar we uitblinken. Met meer dan 11 jaar ervaring hebben we onze vaardigheden aangescherpt en kiezen we bewust voor specialisatie boven een breed dienstenaanbod. Als ervaren online marketing bureau streven we ernaar om de beste te zijn.

 • Klanten als ambassadeurs van ons werk

  Onze klanten zijn onze grootste fans. Met lovende reviews en een divers portfolio laten we ons werk voor zich spreken. Het grootste compliment? Dat de meeste nieuwe klanten worden aangedragen door ons bestaande netwerk.

De Visia-werkwijze
De online advertentiecampagnes worden zorgvuldig gepland, zodat je investering optimaal wordt benut en je doelen worden bereikt.

Online marketing bureau FAQ

Het kiezen van een online marketing bureau is niet iets dat je iedere dag doet. We hebben daarom de meest gestelde vragen op een rijtje gezet.

 • Wat kost adverteren op Google?

  De advertentiekosten op Google kunnen sterk variëren, met bedrijven die maandelijks tussen de €500 en €10.000 uitgeven. De kosten-per-klik (CPC) variëren van €0,50 tot €10, afhankelijk van de sectorconcurrentie en de relevantie van de advertenties. Als online marketing bureau adviseren wij een startbudget van minimaal €300 per maand om bruikbare data te verzamelen en je advertentiestrategie te verfijnen.

   

 • Wat kost adverteren op Instagram?

  Adverteren op Instagram heeft kosten die beïnvloed worden door meerdere factoren, met een gemiddelde CPC die ligt tussen de €0,20 en €2,00. Deze kosten variëren naargelang de sectorconcurrentie en de specifieke kenmerken van je campagne. Een startbudget van circa €300 per maand wordt geadviseerd, wat kan oplopen tot duizenden euro’s voor grotere bedrijven die intensieve dataverzameling vereisen.

 • Wat kost adverteren op Facebook?

  De advertentiekosten op Facebook kunnen uiteenlopen, met gemiddelde maanduitgaven tussen de €300 en €1.500. De CPC ligt gemiddeld tussen de €0,20 en €0,80, maar kan variëren door advertentierelevantie en sectorconcurrentie. Vooral in competitieve sectoren zoals mode of e-commerce kan de CPC hoger zijn. Optimalisatie van je online marketingstrategie kan echter leiden tot lagere kosten per klik.

 • Wat kost adverteren op LinkedIn?

  De advertentiekosten op LinkedIn zijn variabel en afhankelijk van meerdere factoren, met een gemiddelde CPC tussen de €2,00 en €3,50. De gemiddelde kosten per 1.000 impressies (CPM) liggen tussen de €5,00 en €8,00. Deze bedragen kunnen verschillen afhankelijk van je specifieke campagne en sector. We raden aan om te starten met een maandelijks budget van minstens €300 om voldoende data te verzamelen voor effectieve aanpassingen.

 • Waar moet ik rekening mee houden met online adverteren?

  Bij online adverteren is het cruciaal om te begrijpen dat directe datacollectie niet altijd onmiddellijk tot verkopen leidt. Het verzamelen en analyseren van deze data helpt ons strategische vervolgstappen te plannen en je doelgroep effectiever en op het juiste moment te bereiken. Dit proces vereist geduld en voortdurende optimalisatie van de campagnes om de effectiviteit van je advertentie-uitgaven te maximaliseren.