Hét online marketing bureau van Heerlen

Heb jij geen kaas gegeten van online marketing? Wij gelukkig wel! We helpen je dan ook graag verder met een social mediastrategie, Google-advertenties en zoekmachine optimalisatie.

Visia Media is hét online marketing bureau in Limburg dat jouw online marketing gaat level uppen. Daarbij luisteren we altijd naar jouw behoeftes. De kansen en valkuilen van Instagram, Facebook en Twitter verkennen? Check! Je bedrijf beter vindbaar maken in Google? Dubbelcheck! Dit online marketing bureau gaat voor jouw bedrijf de marketingstrategie ontwikkelen die het nodig heeft.

Meike Cremers
"Het is prettig samenwerken met Victor en Maarten. Ze hebben een frisse blik en maken moderne ontwerpen die helemaal van deze tijd zijn!"
Meike CremersHeuvel Marketing
Joël Sigling
"Wat een fijne samenwerking met Visia! Ze reageren snel, professioneel en zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Heerlijk."
Joël SiglingInterlingo
David Doelen
"Complimenten vanuit het projectteam voor de fijne samenwerking en de manier waarop de website in een recordtijd vorm heeft gekregen."
David DoelenGemeente Heerlen

Online marketing bureau Visia Media: marketing met passie

Als jong online marketing bureau dompelen wij onszelf al ruim 11 jaar onder in online marketing. We groeiden op met online marketing en begrijpen daarom wat er in dat wereldje gebeurt. Bovendien houden we alle trends nog steeds nauw in de gaten – de ideale marketingstrategie kan immers elke week weer anders zijn. Voor elk project leveren we maatwerk, waarbij we luisteren naar jouw wensen en die combineren met onze expertise.

We kiezen zorgvuldig uit alle online marketing-kleuren die het palet rijk is, totdat we de ultieme strategie hebben, die past bij jouw organisatie, markt en doelgroep.

Vrijblijvend gesprek
Google Analytics voorbeeld

Online marketing bureau met een unieke aanpak

Hé, hallo!

We leren jou en je bedrijf graag eerst wat beter kennen. Wie vormen je doelgroep en met welke markt moeten we rekening houden?

Op naar een strategie

We stellen een plan van aanpak op, waarin we omschrijven welke koers we bij jouw bedrijf voor ons zien. Daarin staan alle kanalen en de strategie die we willen toepassen.

De wijde wereld in

We laten je bedrijf onze koers varen op alle nuttige kanalen, met alle benodigde online marketing tools.

Een duwtje in de juiste richting

De online marketing-wereld verandert van dag tot dag. Daarom kijken we elke maand even over je schouder mee en stellen we bij waar nodig.

Antwoord op veelgestelde vragen
 • 🤑Wat zijn de kosten voor online marketing?

  Als het aankomt op online marketing zijn de mogelijkheden bijna oneindig. Daarom is het onmogelijk om deze vraag eenduidig te beantwoorden.

  We bespreken je wensen graag tijdens een vrijblijvende strategiesessie. Op basis van dit gesprek doen we een gepast voorstel.

 • 👐🏼Kan Visia Media al mijn online marketing uit handen nemen?

  We zijn een veelzijdig bureau met focus op langetermijnsamenwerkingen. We nemen dan ook graag al je online marketing uit handen.

  Natuurlijk kunnen we niet álles. Sommige zaken besteden we daarom uit aan vaste partners waarop we kunnen bouwen en vertrouwen. Geen zorgen, wij blijven je vaste aanspreekpunt.

 • Hoelang duurt het voordat de resultaten binnenstromen?

  Helaas bestaat er voor deze vraag geen eenduidig antwoord. Elk traject is uniek, resultaten zijn dan ook niet te voorspellen.

  Bij aanvang van de samenwerking stellen we een planning op met vaste contactmomenten. Zo kunnen we, indien nodig, op tijd bijsturen.

 • 🔗Kan ik het traject op elk moment stopzetten?

  Bij Visia Media houden we van transparantie. Je hoeft dan ook niet bang te zijn voor lastige samenwerkingen of wurgcontracten.

  Jij niet tevreden? Wij niet tevreden. Je kunt de samenwerking op elk moment stopzetten.

Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek
 • Binnen één werkdag reactie
 • Geheel vrijblijvend consult
 • Uitgebreide strategiesessie
 • Meer dan 11 jaar ervaring
 • Gem. oordeel 4.9 van 5

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Privacy statement akkoord*