Case

Straight-Line Leadership

  • Klant Straight-Line Leadership Int.
  • Opgeleverd Website
Sinds 1986 biedt Straight-Line Leadership krachtige tools en strategieën voor de ontwikkeling van zakelijk leiderschap en persoonlijke effectiviteit.

Duurzaam partnerschap

Onze samenwerking met Straight-Line Leadership – die startte in 2016 – heeft geleid tot het succesvol lanceren van meerdere websites.

Met een focus op het snel leveren van flexibele oplossingen, hebben we er altijd naar gestreefd om hun groeiende en veranderende behoeften te ondersteunen. We zijn dan ook trots op de rol die we hebben gespeeld in de digitale transformatie van het bedrijf.

Krachtige online aanwezigheid

De website vormt het centrale knooppunt voor de online communicatie bij Straight-Line Leadership. Het is de plek waar alle marketinginspanningen samenkomen en vertrekken. De site wordt gebruikt om bestaande leden te informeren en nieuwe leden aan te trekken.

  • Webshop met geautomatiseerde orderverwerking
  • Wekelijks onderhouden en doorontwikkeld

Flexibiliteit ontmoet functionaliteit

Ontwikkeld met een focus op toegankelijkheid, past de website zich vloeiend aan elk scherm aan. De flexibele structuur garandeert een consistente gebruikerservaring, ongeacht het apparaat. Daarnaast zijn verschillende externe API’s en services gekoppeld, waardoor de website naadloos aansluit op de backoffice van het bedrijf.

  • Gekoppeld aan meerdere externe API's
  • Optimaal op elk apparaat: mobiel, tablet en desktop

Geoptimaliseerd voor Google

De website is ontwikkeld met Google in gedachten. Door SEO toe te passen hebben we ervoor gezorgd dat de site niet alleen mooi en gebruiksvriendelijk is, maar ook geoptimaliseerd voor zoekmachines. De site trekt hierdoor meer verkeer aan, en is effectiever in het bereiken van zijn doelgroep.

  • Uitgebreide SEO voor optimale Google-zichtbaarheid

Laten we jouw project bespreken