Waarom moet ik een professionele huisstijl laten maken?

Verander die standaard lay-out in een ontwerp dat jouw bedrijf weerspiegelt. Een goede huisstijl helpt je op te vallen tussen concurrentie. Wil je een huisstijl laten ontwerpen, dan is het essentieel dat deze naadloos aansluit bij de boodschap die jij wil uitdragen met je bedrijf. Bij Visia Media nemen we daarom uitgebreid de tijd voor je.

Kom langs voor een kop koffie en we spreken alles met je door: van een passend logo dat de boodschap van je bedrijf uitstraalt tot de kleuren waaraan potentiële klanten je bedrijf moeten herkennen. Kies ervoor om een huisstijl te laten maken en creëer samen met ons de visuele identiteit die jouw bedrijf onderscheidt.

Website
Website
Vormgeving en website
Vormgeving
Vormgeving en website
Strategie, vormgeving en website
Vormgeving en website
Website
Mandy van der Put
"De reden waarom ik enkel werk met Visia Media? Simpel; deze jongens zijn uitzonderlijk goed, flexibel en altijd ‘on top of their game’."
Mandy van der PutStraight-Line Leadership Int.
David Doelen
"Bedankt voor de mooie vormgeving, snelle oplevering en uitstekende presentatie inclusief verdere mogelijkheden."
David DoelenHeerlen Mijn Stad
Martin Aalders
"Visia Media is erin geslaagd om voor ons bedrijf, dat zich richt op strategie consultancy, moderniteit met professionaliteit te verenigen."
Martin AaldersNewRoutes

Laat Visia Media sleutelen aan jouw huisstijl

Een nieuwe huisstijl laten ontwerpen? Wij hebben zin om met jouw nieuwe ontwerp aan de slag te gaan! Met ruim 8 jaar ervaring in vormgeving en strategie hebben we alle soorten huisstijlen al eens voorbij zien komen. We hebben ervaring met verschillende branches en zijn niet bang om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Sterker nog: een beetje uitdaging, daar houden we wel van.

We verdiepen ons graag in je bedrijf en doorgronden je organisatie. Daarna maken we ontwerpen die daar volledig op aansluiten, inclusief logo, website, visitekaartjes en alle andere digitale of gedrukte uitingen die jouw bedrijf de uitstraling geven die het nodig heeft.

Vrijblijvend gesprek
Complete huisstijl laten ontwerpen

Een huisstijl laten ontwerpen? Zo gaan we te werk

Introductiegesprek

We gaan eerst met je in gesprek om een beeld te krijgen van de identiteit van je bedrijf. Zo bouwen we een sterke basis voor de huisstijl.

Voorstel & concept

We vatten het introductiegesprek samen, bepalen welke elementen ontworpen moet worden en maken een voorstel.

Ontwerp

We gaan aan de slag met het logo, de stijl en de verschillende uitingen. In deze ronde is altijd ruimte voor feedback.

Oplevering

We sturen het logo en de huisstijl naar je op, inclusief alle benodigde bestanden. We kunnen ook het contact met de drukkerij regelen.

Flexibele huisstijl ontwerpen

Op de groei

Een huisstijl laten ontwerpen door ons betekent dat je ook na de aanlevering van de bestanden in goede handen bent. Onze huisstijlen zijn flexibel en laten ruimte voor verandering of uitbreiding. We houden er bij het ontwerp van een huisstijl rekening mee dat je bedrijf gaat groeien – want dat gaat het ongetwijfeld. Zo heb je nu misschien alleen visitekaartjes nodig, maar wil je later uitbreiden.

Een pen om jouw bedrijf te promoten bijvoorbeeld, of jouw logo op een tourbus? Visia Media denkt graag mee over zulke uitingen en blijft een adviserende rol spelen, als je daar behoefte aan hebt.

Vrijblijvend gesprek
Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek
  • Binnen één werkdag reactie
  • Geheel vrijblijvende offerte
  • Uitgebreide intake
  • Meer dan 8 jaar ervaring
  • Gem. oordeel 4.9 van 5
Naam*
Privacy statement akkoord*