Online adverteren

Versterk je online aanwezigheid met online adverteren. Wij ontwikkelen doelgerichte advertentiecampagnes die resultaat leveren.

 • 11 Jaar ervaring
 • 200+ Afgeronde projecten
 • 95% Langdurige samenwerkingen
Online adverteren door Visia Media
Ben je klaar om je online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Laat ons je helpen met online advertenties die de aandacht van je doelgroep trekken.

Effectief online adverteren

 • Strategisch

  Succes met online adverteren is sterk afhankelijk van een effectieve strategie. Wij richten ons op doelgerichte benaderingen om je bedrijfsdoelen te realiseren.

 • Resultaatgericht

  Wij bezitten grondige kennis van de fijne kneepjes van online marketing en zetten deze expertise in om optimale resultaten te bereiken voor onze klanten.

 • Kosteneffectief

  Onze online marketingprocessen worden voortdurend bijgesteld, wat niet alleen de effectiviteit verhoogt maar ook zorgt voor meer kostenefficiëntie.

 • Flexibel

  Onze online marketingstrategieën zijn nooit statisch; we maken constant aanpassingen om elke beschikbare kans optimaal te benutten.

 • Monitoring

  We monitoren onze campagnes nauwgezet om te waarborgen dat ze voldoen aan de verwachtingen en de beoogde resultaten behalen.

 • Rapportage

  Onze maandelijkse rapportages verschaffen heldere en gedetailleerde inzichten in hoe je campagnes presteren, zodat je altijd op de hoogte bent.

 • Branding
 • SEO
 • Google Ads
 • Adverteren
 • Drukwerk
 • Online marketing
 • Huisstijl
 • Social Media
 • Development
 • Logo
 • Webdesign

Online adverteren: Onze aanpak

Een veelvoorkomende fout is om zonder duidelijke strategie te adverteren, waarbij met hagel geschoten wordt in plaats van doelgericht gemikt. Wij pakken dit anders aan. Voordat we starten met online adverteren voeren we grondig onderzoek uit naar de juiste zoekwoorden en analyseren we de concurrentie.

Door deze voorbereiding kunnen we vanaf het begin een voorsprong nemen en zorgen we ervoor dat elke euro van je advertentiebudget optimaal wordt ingezet. Onze focus ligt op het creëeren van duurzame advertentiecampagnes en meetbare resultaten.

 

Online adverteren op Google (SEA)

Wij zijn we experts in het ontwikkelen en beheren van effectieve Google Ads-campagnes. We creëren online advertenties die niet alleen de aandacht grijpen, maar ook meer verkeer naar je website leiden.

Onze aanpak bestaat uit een uitgebreid marktonderzoek en het toepassen van geavanceerde targetingtechnieken. We zijn continu bezig met het finetunen van jouw campagnes om optimale resultaten te bereiken binnen je budget.

Of je doel nu is om je online zichtbaarheid te vergroten, leads te genereren, of directe verkopen te stimuleren, wij bouwen SEA campagnes die perfect aansluiten bij jouw zakelijke behoeften.

Online adverteren op social media

Onze social mediacampagnes op Facebook en Instagram zijn ontworpen om maximale impact te genereren. We creëren boeiende content en visueel aantrekkelijke advertenties die specifiek zijn ontworpen voor het format en de gebruikers van elk platform. Met een grondige analyse van je doelgroep kunnen we online advertenties creëren die nauw aansluiten bij hun interesses en gedrag. Dit resulteert in hogere engagement en betere conversieratio’s.

Van potentials naar sales met retargeting

Zet bezoekers die je site hebben verlaten om in klanten met effectieve retargeting campagnes. Wij gebruiken geavanceerde data-analyse om online advertenties te creëren die perfect aansluiten bij de interesses en eerdere interacties van je doelgroep.

Onze retargeting strategie verhoogt niet alleen de betrokkenheid, maar ook je conversieratio’s, door je advertenties te richten op personen die al interesse hebben getoond in je aanbod.

Waarom online adverteren door Visia?

 • Focus op conversie, niet op clicks

  Kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit. Het gaat ons niet alleen om het aantal clicks dat online advertenties genereren, maar vooral om de conversies. Meer bezoekers zijn waardevol, maar alleen als dit ook leidt tot meer conversies en echte resultaten voor jouw bedrijf.

 • Korte lijntjes, snelle oplossingen

  Bij Visia Media houden we de communicatie direct en eenvoudig, zonder tussenpersonen. Vanuit onze basis in Heerlen, in het hart van Limburg, bieden we onze diensten aan klanten ver buiten de regionale grenzen. Waar je ook bent, wij zijn altijd bereikbaar.

 • Verfijnde skills, vertrouwde resultaten

  Bij Visia Media concentreren we ons op datgene waar we uitblinken. Met meer dan 11 jaar ervaring hebben we onze vaardigheden aangescherpt en kiezen we bewust voor specialisatie boven een breed dienstenaanbod.

 • Klanten als ambassadeurs van ons werk

  Onze klanten zijn onze grootste fans. Met lovende reviews en een divers portfolio laten we ons werk voor zich spreken. Het grootste compliment? Dat de meeste nieuwe klanten worden aangedragen door ons bestaande netwerk.

De Visia-werkwijze
De online advertentiecampagnes worden zorgvuldig gepland, zodat je investering optimaal wordt benut en je doelen worden bereikt.

Online adverteren FAQ

Het uitbesteden van online adverteren is niet iets dat je iedere dag doet. We hebben daarom de meest gestelde vragen op een rijtje gezet.

 • Wat kost adverteren op Google?

  De kosten van adverteren op Google variëren aanzienlijk, met bedrijven die doorgaans tussen de €500 en €10.000 per maand uitgeven. De kosten-per-klik (CPC) kan liggen tussen €0,50 en €10, afhankelijk van de concurrentie binnen je sector en de relevantie van je advertenties. Voor een startend budget adviseren we minimaal €300 per maand om effectieve data te verzamelen en je advertentiestrategie te optimaliseren.

 • Wat kost adverteren op Instagram?

  De kosten van adverteren op Instagram hangen af van verschillende factoren, waarbij de kosten per klik (CPC) gemiddeld tussen de €0,20 en €2,00 liggen. Deze kosten kunnen variëren afhankelijk van de concurrentie in je sector en de specifieke kenmerken van je campagne. Voor een initiële campagne is een startbudget van ongeveer €300 per maand aan te raden. Deze investering kan oplopen tot duizenden euro’s voor grotere, gevestigde bedrijven die concurreren in drukke markten of uitgebreide data willen verzamelen.

 • Wat kost adverteren op Facebook?

  De kosten voor adverteren op Facebook variëren aanzienlijk, met gemiddelde maandelijkse uitgaven tussen de €300 en €1.500. De kosten per klik (CPC) liggen gemiddeld tussen de €0,20 en €0,80, maar kunnen sterk fluctueren afhankelijk van factoren zoals advertentierelevantie en sectorconcurrentie. In competitieve sectoren zoals mode of e-commerce kunnen de CPC-kosten hoger uitvallen. Het optimaliseren van je online marketing voor betere relevantie en engagement kan echter leiden tot lagere kosten per klik.

 • Wat kost adverteren op LinkedIn?

  De kosten voor adverteren op LinkedIn variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Gemiddeld liggen de kosten per klik (CPC) tussen de €2,00 en €3,50, maar in competitieve sectoren kunnen deze kosten oplopen. De gemiddelde kosten per 1.000 impressies (CPM) liggen tussen de €5,00 en €8,00. Deze bedragen zijn indicatief en kunnen afwijken afhankelijk van je specifieke campagne en sector. Voor een effectieve start raden we aan om met een maandelijks budget van minimaal €300 te beginnen. Dit stelt ons in staat om voldoende data te verzamelen om de prestaties van je advertenties te beoordelen en waar nodig aanpassingen te doen.

 • Waar moet ik rekening mee houden met online adverteren?

  Bij online adverteren is het belangrijk om te beseffen dat hoewel we direct data kunnen verzamelen, dit niet altijd onmiddellijk resulteert in verkoop. Het verzamelen en analyseren van deze data stelt ons in staat om strategische vervolgstappen te plannen en je doelgroep effectiever en op het juiste moment te benaderen. Dit proces vereist vaak geduld en een voortdurende optimalisatie van de campagnes om de effectiviteit van je advertentie-uitgaven te maximaliseren.