Adverteren op social media

Bereik je doelgroep en versterk je online impact met adverteren op social media.

 • 11 Jaar ervaring
 • 200+ Afgeronde projecten
 • 95% Langdurige samenwerkingen
Adverteren op social media met Visia Media
Wij activeren je merk op social media met creatieve en gerichte advertenties die aansluiten met je publiek.

Resultaatgericht adverteren op social media

 • Strategisch

  Strategisch adverteren op social media vereist gerichte tactieken. Wij creëren campagnes die naadloos aansluiten bij jouw bedrijfsdoelen.

 • Resultaatgericht

  Onze uitgebreide kennis van social media strategieën en de nieuwste trends in online marketing stelt ons in staat om indrukwekkende resultaten te leveren.

 • Kosteneffectief

  We finetunen onze social media strategieën doorlopend, wat leidt tot verhoogde effectiviteit en kostenbesparing.

 • Flexibel

  Onze aanpak in social media advertising is flexibel; we anticiperen snel op veranderingen en benutten elke mogelijke kans.

 • Monitoring

  We monitoren de prestaties van onze social media campagnes zorgvuldig om ervoor te zorgen dat deze continu aan de verwachtingen voldoen.

 • Rapportage

  Onze maandelijkse rapportages geven je een helder beeld van hoe jouw social media campagnes presteren, zodat je altijd up-to-date bent.

 • Google Ads
 • Online marketing
 • Branding
 • Webdesign
 • Adverteren
 • Drukwerk
 • Development
 • Social Media
 • Huisstijl
 • SEO
 • Logo

Adverteren op social media: Onze aanpak

Ben je op zoek naar een krachtige manier om je doelgroep doeltreffend te bereiken? Adverteren op social media kan dan de ideale oplossing zijn.  Bij ons sta jij centraal van strategie tot uitvoering, met regelmatige updates en aanpassingen om de online advertenties voortdurend te optimaliseren.

We zijn experts in het opzetten en beheren van advertentiecampagnes op social media en Google Ads. Onze aanpak is gebaseerd op grondig marktonderzoek en het gebruik van geavanceerde targetingtechnieken, waardoor we jouw doelgroep zo nauwkeurig mogelijk kunnen benaderen.

Adverteren op Instagram

Instagram is het ideale platform om op een persoonlijke en visuele manier te adverteren. We nemen we de volledige aanpak van jouw Instagram-advertentiecampagne voor onze rekening. Van het schrijven van krachtige advertentieteksten tot het ontwerpen van visuals die de aandacht trekken, we zorgen ervoor dat elk aspect van de campagne perfect is afgestemd op je merk en de doelgroep.

We werken met meerdere advertentiesets om voortdurend te testen en te bepalen wat het meest effectief is, waardoor we continu optimaliseren voor de beste resultaten.

Adverteren op Facebook

Adverteren op Facebook biedt unieke kansen voor elk bedrijf om hun doelgroep op een directe en persoonlijke manier te bereiken. We gebruiken data om je doelgroep direct en persoonlijk te bereiken. Met Facebook’s geavanceerde targetingopties stemmen we de online advertenties nauwkeurig af op specifieke gebruikersprofielen, wat leidt tot hogere conversieratio’s en een efficiënter advertentiebudget.

Met een breed scala aan advertentievormen maken we dynamische en boeiende campagnes te creëren die écht opvallen. We zetten de verkregen data om in actie, zodat jouw merk altijd de beste resultaten behaalt.

Maandelijkse rapportage van de resultaten

Elke maand ontvang je van ons een rapportage over je social media advertentiecampagnes. Deze rapporten laten de resultaten zien en bieden inzicht in onze strategieën. Ze bevatten directe cijfers en prestatie-indicatoren die aangeven welke delen van je campagnes werken en waar verbetering nodig is.

Deze feedback stelt ons in staat om strategieën aan te passen en te verfijnen, waardoor we effectief inspelen op de huidige marktomstandigheden en actief kansen voor groei identificeren.

Waarom adverteren op social media door Visia?

 • Focus op conversie, niet op clicks

  We concentreren ons op de kwaliteit van onze social media advertentiecampagnes. Ons doel is niet enkel het vergroten van het aantal clicks, maar vooral het realiseren van effectieve conversies. We vinden het belangrijk dat de interactie op social media niet alleen hoog is, maar ook leidt tot daadwerkelijke conversies die meetbare voordelen opleveren voor jouw bedrijf.

 • Korte lijntjes, snelle oplossingen

  Wij zijn gevestigd in Heerlen, hartje Limburg, en bedienen vanuit deze basis zowel lokale als internationale klanten. Onze communicatie is direct en helder, zonder onnodige tussenpersonen, waardoor je ongeacht je locatie altijd kunt rekenen op onze ondersteuning en service.

 • Verfijnde skills, vertrouwde resultaten

  Visia Media zet in op specialisatie. Met onze jarenlange ervaring hebben we onze expertise aangescherpt en kiezen we bewust voor diepgang in specifieke gebieden, zoals social media advertising. Dit stelt ons in staat om de beste resultaten te leveren op de gebieden waar we ons in hebben gespecialiseerd.

 • Klanten als promotors van ons werk

  Onze toewijding en de kwaliteit van ons werk maken dat onze klanten de beste ambassadeurs zijn die we ons kunnen wensen. Ons klantenbestand groeit voornamelijk door verwijzingen van tevreden klanten, wat het grootste compliment is dat we kunnen ontvangen.

De Visia-werkwijze
Je social media advertentiecampagnes worden zorgvuldig gepland om je investering optimaal te benutten en je doelen te bereiken.

Adverteren op social media FAQ

Het uitbesteden van adverteren op social media is een belangrijke beslissing. Om je te ondersteunen, hebben we de meest gestelde vragen over dit onderwerp op een rijtje gezet.

 • Wat kost adverteren op Instagram?

  De kosten voor adverteren op Instagram zijn afhankelijk van meerdere factoren, met een gemiddelde kosten per klik (CPC) van €0,20 tot €2,00. Deze kosten variëren op basis van de concurrentie in je sector en de kenmerken van je campagne. Een aanvangsbudget van ongeveer €300 per maand wordt aanbevolen voor initiële campagnes, maar dit bedrag kan oplopen in competitieve markten of wanneer je uitgebreide data wilt verzamelen.

 • Wat kost adverteren op Facebook?

  Voor Facebook-adverteren liggen de gemiddelde maandelijkse kosten tussen €300 en €1.500, met een CPC die meestal tussen €0,20 en €0,80 ligt. In competitieve sectoren zoals mode of e-commerce kunnen deze kosten hoger uitvallen. Het optimaliseren van je advertenties voor hogere relevantie en engagement kan de CPC verlagen.

 • Is adverteren op social media de beste keus voor mij?

  Adverteren op social media is zeer effectief voor het vergroten van merkbewustzijn en engagement. Echter, afhankelijk van je specifieke bedrijfsdoelen en de aard van je doelgroep, kunnen Google Ads ook zeer interessant zijn. Google Ads biedt de mogelijkheid om potentiële klanten te bereiken die actief zoeken naar producten of diensten die jij aanbiedt, wat kan leiden tot snellere conversies.

 • Waar moet ik rekening mee houden bij adverteren op social media?

  Bij adverteren op social media kunnen we direct waardevolle data verzamelen, maar dit levert niet altijd direct mee sales op. De verzamelde data helpt ons om de advertentiecampagne te verfijnen, zodat we gerichter en op het juiste moment jouw doelgroep kunnen benaderen. Dit proces vereist een voortdurende optimalisatie van de campagne en het kan even duren voordat we volledig in het juiste vaarwater zitten.