Adverteren op Google

Vergroot je zichtbaarheid en optimaliseer je online impact met adverteren op Google.

 • 11 Jaar ervaring
 • 200+ Afgeronde projecten
 • 95% Langdurige samenwerkingen
Adverteren op Google door Visia Media
Zet de stap naar een verbeterde online aanwezigheid. Wij maken het mogelijk met gerichte advertenties op Google die je doelgroep bereiken.

Doeltreffend adverteren op Google

 • Strategisch

  Effectief adverteren op Google vereist een strategische benadering. Wij ontwikkelen doelgerichte campagnes die jouw bedrijfsdoelen effectief ondersteunen.

 • Resultaatgericht

  Onze diepgaande expertise in Google Ads en de best-practices van online marketing stelt ons in staat om uitmuntende resultaten te behalen voor onze klanten.

 • Kosteneffectief

  We optimaliseren onze Google Ads processen continu, wat niet alleen de effectiviteit verhoogt, maar ook de kosten drukt.

 • Flexibel

  Onze strategieën voor adverteren op Google zijn dynamisch; we staan altijd klaar om aanpassingen te maken en elke kans te grijpen.

 • Monitoring

  We houden de prestaties van onze Google Ads campagnes nauwlettend in de gaten, zodat ze altijd voldoen aan de verwachtingen en de gewenste resultaten leveren.

 • Rapportage

  Onze maandelijkse rapportages bieden duidelijke inzichten in de prestaties van je Google Ads campagnes, zodat je volledig geïnformeerd blijft over de voortgang.

 • Drukwerk
 • Adverteren
 • Google Ads
 • Webdesign
 • Social Media
 • Development
 • SEO
 • Online marketing
 • Branding
 • Huisstijl
 • Logo

Google advertenties die de aandacht grijpen

Wij zijn we experts in het ontwikkelen en beheren van effectieve Google Ads-campagnes. We creëren online advertenties die de aandacht grijpen en relevant verkeer naar je website leiden.

Onze aanpak bestaat uit een uitgebreid marktonderzoek en het toepassen van geavanceerde targetingtechnieken. We zijn continu bezig met het finetunen van jouw campagnes om optimale resultaten te bereiken binnen je budget.

Of je doel nu is om je online zichtbaarheid te vergroten, leads te genereren, of directe verkopen te stimuleren, wij bouwen campagnestrategieën die perfect aansluiten bij jouw zakelijke behoeften.

 

Adverteren op Google: Onze aanpak

SEA (Search Engine Advertising) is meer dan alleen het creëren van een leuke advertentietekst. Bij Visia Media zorgen we dat de zoekwoorden, advertentieteksten en landingspagina’s perfect zijn geïntegreerd om een naadloze gebruikerservaring te bieden.

Deze gecoördineerde aanpak garandeert niet alleen een hogere relevantie en betrokkenheid maar verbetert ook de effectiviteit van je campagnes, wat leidt tot betere resultaten en een hoger rendement op je investeringen.

Data-driven Google advertenties

Alle knopen die wij doorhakken op het gebied van adverteren op Google zijn gebaseerd op feiten, niet op giswerk. Door de prestaties van je advertenties voortdurend te evalueren, kunnen we de effectiviteit van elke campagne verbeteren.

We kijken naar klikfrequenties, conversieratio’s, en de betrokkenheid bij elke advertentie om te bepalen wat werkt en wat verbeterd kan worden. Deze aanpak zorgt ervoor dat je advertenties niet alleen relevanter worden voor je doelgroep, maar ook kostenefficiënter zijn.

Maandelijkse rapportage

In onze sector is er vaak een gebrek aan openheid over online adverteren, de cijfers liegen echter nooit. Elke maand ontvang je van ons gedetailleerde rapportages die niet alleen de resultaten laten zien, maar ook inzicht bieden in onze strategieën.

Deze rapporten bevatten directe cijfers en belangrijke prestatie-indicatoren die duidelijk maken welke aspecten van je campagnes effectief zijn en welke gebieden verbetering nodig hebben voor toekomstige periodes.

Deze consistente feedbackloop stelt ons in staat om strategieën aan te passen en te verfijnen, waardoor we niet alleen reageren op de huidige marktomstandigheden maar ook proactief kansen voor groei identificeren.

Waarom adverteren op Google door Visia?

 • Focus op conversie, niet op clicks

  Bij Visia Media staat kwaliteit voorop. We richten ons niet alleen op het aantal clicks dat onze online advertenties genereren, maar vooral op het behalen van concrete conversies. Hoewel een hoog bezoekersaantal waardevol is, telt voor ons voornamelijk dat deze bezoekers ook daadwerkelijk converteren en tastbare resultaten opleveren voor jouw bedrijf.

 • Korte lijntjes, snelle oplossingen

  We waarderen heldere en directe communicatie zonder tussenpersonen. Gevestigd in Heerlen, in het hart van Limburg, bedienen we zowel lokale als internationale klanten. Waar je je ook bevindt, je kunt altijd op ons rekenen voor ondersteuning en service.

 • Verfijnde skills, vertrouwde resultaten

  De nadruk ligt op onze specialisaties. Met meer dan 11 jaar ervaring hebben we onze expertise verfijnd en kiezen we bewust voor specialisatie in plaats van een breed scala aan diensten aan te bieden. Hierdoor kunnen we optimale resultaten garanderen in de gebieden waarin we gespecialiseerd zijn.

 • Klanten als promotors van ons werk

  Onze klanten zijn onze grootste promotors. Door onze toewijding en kwaliteit hebben we een portfolio opgebouwd dat wordt ondersteund door enthousiaste reviews. Het grootste compliment dat we kunnen ontvangen, is dat nieuwe klanten vaak via verwijzingen van ons bestaande netwerk komen.

De Visia-werkwijze
De Google advertenties worden zorgvuldig gepland, zodat je investering optimaal wordt benut en je doelen worden bereikt.

Adverteren op Google FAQ

Het uitbesteden van adverteren op Google is niet iets dat je elke dag doet. We hebben daarom de meest gestelde vragen op een rijtje gezet.

 • Wat kost adverteren op Google?

  De kosten van adverteren op Google variëren aanzienlijk, met bedrijven die doorgaans tussen de €500 en €10.000 per maand uitgeven. De kosten-per-klik (CPC) kan liggen tussen €0,50 en €10, afhankelijk van de concurrentie binnen je sector en de relevantie van je advertenties. Voor een startend budget adviseren we minimaal €300 per maand om effectieve data te verzamelen en je advertentiestrategie te optimaliseren.

 • Wat is het geheim van adverteren op Google?

  Om het simpel te zeggen: er zijn geen geheimen. Succesvol adverteren op Google draait volledig om relevantie en het nauwkeurig beantwoorden van de zoekvragen van je potentiële klanten. Hoe effectiever je hierin bent, des te beter zullen je Google Ads campagnes presteren en des te lager zullen je kosten uitvallen.

 • Waar moet ik rekening mee houden met adverteren op Google?

  Bij adverteren op Google moet je begrijpen dat het krijgen van relevante traffic niet gelijk staat aan onmiddellijke verkoop. Het zorgvuldig verzamelen en analyseren van deze gegevens stelt ons in staat om doordachte strategieën te ontwikkelen, waarmee we je doelgroep effectiever en op het juiste moment kunnen bereiken. Dit proces vraagt om geduld en continu bijstellen van de campagnes om zo de effectiviteit van je advertentiebudget te optimaliseren.

 • Is adverteren op Google de beste keus voor mij?

  Of adverteren op Google de beste keuze voor jou is, hangt sterk af van je zakelijke doelen en de sector waarin je actief bent. Hoewel Google Ads een krachtig platform biedt voor het bereiken van brede en gerichte doelgroepen, kan in sommige gevallen adverteren op social media via platformen als Facebook of Instagram effectiever zijn afhankelijk van waar jouw doelgroep zich het meest bevindt en hoe zij het best aangesproken kunnen worden. In samenspraak met jou bepalen we het beste platform waarop we kunnen adverteren afhankelijk van de beoogde doelen.