Huisstijl laten ontwerpen

Op zoek naar een bureau om je huisstijl te laten ontwerpen? Wij realiseren herkenbare huisstijlen en drukken de stempel van je merk op iedere uiting.

 • 11 Jaar ervaring
 • 200+ Afgeronde projecten
 • 95% Langdurige samenwerkingen
Huisstijl laten ontwerpen door Visia Media
Wij creëren huisstijlen die niet alleen mooi zijn, maar ook je bedrijfsdoelen ondersteunen en versterken.

Huisstijlen die je merk versterken

 • Doelgericht

  Een sterke huisstijl vormt de brug tussen je merk en zijn doelgroep.

 • Herkenbaar

  Laat een huisstijl maken die klanten niet snel zullen vergeten.

 • Uniek

  Ieder onderdeel van de huisstijl wordt zorgvuldig op maat ontworpen.

 • Flexibel

  Een goede huisstijl behoudt zijn kracht op iedere uiting.

 • Toekomstbestendig

  Visia huisstijlen zijn tijdloos en klaar voor de toekomst van je merk.

 • Consistent

  Je merkboodschap wordt naadloos vertaald naar al je kanalen en platforms.

 • Google Ads
 • Huisstijl
 • Adverteren
 • Online marketing
 • Webdesign
 • Drukwerk
 • Development
 • Social Media
 • Logo
 • SEO
 • Branding
 • Marketingflyer voor Presuro, met een donkergroen en zwart kleurenschema, een afbeelding van een stoel en planten, waarin onze expertise in huisstijlontwerp wordt getoond.
  Tablet met daarop een wellnesswebsite met op het scherm een persoon die een spabehandeling krijgt, getiteld in het Nederlands.
 • Donkergroene kaart met daarop een logo en de tekst "Administratie Belastingadvies", schuin gekanteld. Perfect voor wie zijn unieke huisstijl wil laten ontwerpen.
  Een visitekaartje met contactgegevens van Jan Janssen, inclusief e-mailadres, telefoonnummer en website, allemaal zorgvuldig ontworpen om aan te sluiten bij hun professionele huisstijl.
 • Een donkerblauw rechthoekig boekje met de titel "De richtlijnen van het merk", met een ondertitel en een logo in de linkerbenedenhoek, dient als leidraad voor uw huisstijl. Perfect voor bedrijven die hun visuele identiteit in samenhang willen laten ontwerpen.
  Open boek met brandingrichtlijnen voor 'medicom', inclusief logoplaatsing en kleurinstellingen, allemaal zorgvuldig ontworpen om een samenhangende huisstijl te weerspiegelen.

Boost je merk met een op maat gemaakte huisstijl

Ons compacte, gedreven team is de drijvende kracht achter alle diensten die wij bieden, waaronder het ontwerpen van jouw unieke huisstijl.

Het proces voor het laten ontwerpen van een huisstijl is opgedeeld in een aantal logische fases die we samen doorlopen. Daarnaast weten we als ervaren ondernemers hoe belangrijk het is om een ontwerpbureau te hebben dat niet alleen uitvoert, maar ook strategisch met je meedenkt.

We streven naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Onze efficiënte aanpak en oog voor detail garanderen dat elk ontwerp niet alleen voldoet aan professionele standaarden, maar ook echt aansluit bij je doelgroep en jouw merk versterkt.

Marketingflyer voor Presuro, met een donkergroen en zwart kleurenschema, een afbeelding van een stoel en planten, waarin onze expertise in huisstijlontwerp wordt getoond.
Tablet met daarop een wellnesswebsite met op het scherm een persoon die een spabehandeling krijgt, getiteld in het Nederlands.

Doelgerichte huisstijlen waarbij elk detail telt

Bij het ontwerpen van je huisstijl zorgen we ervoor dat elk element nauwkeurig wordt afgestemd op de kernwaarden van je bedrijf. Onze aanpak richt zich op de details, van kleurgebruik tot typografie, om je verhaal te versterken en een sterke verbinding met je doelgroep te creëren.

De huisstijlen zijn niet gebaseerd op voorbijgaande trends, maar richten zich op tijdloze principes die ervoor zorgen dat je huisstijl toekomstbestendig is.

Donkergroene kaart met daarop een logo en de tekst "Administratie Belastingadvies", schuin gekanteld. Perfect voor wie zijn unieke huisstijl wil laten ontwerpen.
Een visitekaartje met contactgegevens van Jan Janssen, inclusief e-mailadres, telefoonnummer en website, allemaal zorgvuldig ontworpen om aan te sluiten bij hun professionele huisstijl.

Bedacht vanuit een strategie, ontworpen voor herkenning

Onze aanpak bij het laten ontwerpen van een huisstijl garandeert een consistente en krachtige uitstraling van je organisatie op alle platforms. Dit zorgt ervoor dat je merk niet alleen herkend wordt, maar ook onthouden blijft.

We zorgen ervoor dat de huisstijl perfect aansluit bij alle communicatiekanalen, van je website tot aan marketingmateriaal en sociale media. Door deze naadloze integratie creëren we een uniform en herkenbaar merkbeeld dat de identiteit van je organisatie versterkt en bevordert.

Een donkerblauw rechthoekig boekje met de titel "De richtlijnen van het merk", met een ondertitel en een logo in de linkerbenedenhoek, dient als leidraad voor uw huisstijl. Perfect voor bedrijven die hun visuele identiteit in samenhang willen laten ontwerpen.
Open boek met brandingrichtlijnen voor 'medicom', inclusief logoplaatsing en kleurinstellingen, allemaal zorgvuldig ontworpen om een samenhangende huisstijl te weerspiegelen.

Flexibel genoeg om te veranderen, sterk genoeg om te blijven

We creëren een huisstijl die meegroeit met je bedrijf: toekomstbestendig, flexibel en altijd relevant. Een huisstijl is een investering voor de lange termijn en met een Visia huisstijl ben je verzekerd van een langdurige impact op jouw doelgroep.

Daarnaast kunnen we een huisstijlhandboek realiseren dat dient als een gids voor de implementatie van je merk. Dit handboek zal de do’s en dont’s van je merk uitgebreid uitleggen, zodat de huisstijl zowel intern als extern consistent en correct toegepast kan worden.

Waarom een huisstijl laten maken door ons?

 • Focus op resultaat, niet op een mooi plaatje

  Bij Visia Media ontwerpen we een huisstijl die perfect past bij jouw bedrijf en je doelgroep. Elk onderdeel van het ontwerp wordt met zorg verfijnd, zodat het niet alleen aan jouw verwachtingen voldoet, maar ook naadloos aansluit bij de behoeften van je doelgroep. We streven ernaar met elk design concrete resultaten te leveren die jouw bedrijf verder helpen groeien.

 • Korte lijntjes, snelle oplossingen

  Vanuit ons ontwerpbureau in Heerlen hanteren we een directe en heldere communicatiestijl, zonder tussenpersonen. We bedienen klanten ver buiten de stadsgrenzen. Waar je ook gevestigd bent, je kunt altijd rekenen op snelle ondersteuning.

 • Verfijnde skills, vertrouwde resultaten

  Wij focussen op onze kernexpertises, waaronder het ontwerpen van huisstijlen. Met ruim 11 jaar ervaring hebben we onze vaardigheden aangescherpt en kiezen we bewust voor specialisatie boven een breed aanbod aan diensten. Hierdoor garanderen we altijd topkwaliteit en deskundige uitvoering in alles wat we doen.

 • Klanten als ambassadeurs van ons werk

  Onze klanten zijn ons visitekaartje. Met positieve beoordelingen en een veelzijdig portfolio bewijzen we wat we in huis hebben. Het grootste compliment voor ons is dat veel van onze nieuwe klanten ons vinden via ons bestaande netwerk.

De Visia-werkwijze
Bij ons laat je niet alleen een huisstijl ontwerpen die visueel aantrekkelijk is, maar ook effectief je merkwaarden en visie communiceert.

Huisstijl laten ontwerpen FAQ

Het vinden van een geschikt ontwerpbureau om je huisstijl te laten ontwerpen is geen eenvoudige klus. We hebben daarom de meest gestelde vragen op een rijtje gezet.

 • Wat kost het om een huisstijl te laten ontwerpen?

  De kosten voor het ontwerpen van een huisstijl bij ons ontwerpbureau variëren afhankelijk van verschillende factoren. Voor een basis huisstijl, waarbij elementen zoals logo, kleurenschema’s en lettertypen worden ontworpen, liggen de kosten gemiddeld tussen de €1.000 en €2.500. Als je op zoek bent naar een meer uitgebreide huisstijl, inclusief ontwerp voor je website en andere communicatieuitingen, zal de investering hoger uitvallen.

 • Wat kost het om een logo te laten ontwerpen?

  De kosten voor het laten ontwerpen van een bedrijfslogo door ons ontwerpbureau kunnen variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van het ontwerpproces. Gemiddeld genomen liggen de kosten voor een bedrijfslogo tussen de €500 en €1.250. Deze prijsrange weerspiegelt de variatie in detail en maatwerk dat bij elk logo-ontwerpproject komt kijken.

 • Waarom zou ik mijn huisstijl door jullie laten ontwerpen?

  Bij ons ontwerpbureau Visia Media combineren we maatwerk met creativiteit en ervaring om te zorgen dat elk ontwerp nauwkeurig aansluit bij de identiteit en doelen van jouw bedrijf. We werken nauw samen met jou tijdens het hele proces en leveren kwalitatief hoogstaande ontwerpen die visueel aantrekkelijk zijn en bijdragen aan je succes. Kiezen voor Visia Media betekent kiezen voor een betrouwbare partner die toegewijd is aan het creëren van ontwerpen die impact maken.

 • Bieden jullie andere diensten aan naast het ontwerpen van huisstijlen?

  Ons bureau biedt een allesomvattende aanpak voor webdesign en digitale marketing, inclusief op maat gemaakte WordPress-websites, zoekmachineoptimalisatie (SEO) voor betere online zichtbaarheid en effectieve online advertentiecampagnes op platforms zoals Google, Instagram en Facebook. Deze services zijn cruciaal om je online aanwezigheid te versterken en je conversieratio te verhogen, wat essentieel is voor groter zakelijk succes.